SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat'ın gözdesi Volkan Şen

Fenerbahçe'nin yıldızı Volkan Şen, ligde 3.5 ile maç başına en çok şut çeken isimlerden biri. Ancak isabet ortalaması 1! Volkan'ın son vuruşlardaki başarısızlığı, Advocaat'ı harekete geçirdi.

Dick Advocaat'ın, Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra takımı tanımak için fazla vakti olmadı. Tanıdığı vatandaşları dışında Hollandalı'nın dikkatini çeken ilk isim ise Volkan Şen oldu.

29 yaşındaki Volkan Şen, kısa sürede Advocaat'ın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Takımın çok kötü oynadığı maçlarda bile ayakta kalmayı başaran Volkan Şen, hocasından övgü aldı.

[Kadro dışı kalan Salih'ten ilk açıklama](https://www.mynet.com/salih-ucan-formayi-geri-alacagim-101027-myspor)

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Volkan Şen, geride kalan haftalarda Fenerbahçe hücumunun en önemli parçaları arasında yer aldı.

SON VURUŞLARINI GELİŞTİRMEDİ

Volkan Şen, ligde geride kalan 4 haftada maç başına 3.5 şut ortalaması yakaladı. 29 yaşındaki yıldız Volkan Şen, ligin en çok şut denemesi yapan oyuncuları arasında ilk sırada bulunuyor. Ancak bu şutların çerçeveyi bulma oranı, maç başına yalnızca 1! Futbol hayatı boyunca son vuruşlardaki başarısızlığıyla dikkat çeken Volkan Şen'in bu sorununu çözmek için Dick Advocaat kolları sıvadı.

LENS ETKİSİ ORTADA

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat, oyuncusuyla önce mini bir toplantı gerçekleştirdi. Dick Advocaat, "Çok yeteneklisin. Senin kadar rahat çalım atıp, topla hızla ilerleyen oyuncu görmek kolay değil. Eğer girdiğin pozisyonları gole çevirebilsen, dünya çapında bir yıldız olur, seviye atlarsın" sözleriyle öğrencisine hem övgüde bulundu hem de daha çok çalışması için motive etti.

68 yaşındaki çalıştırıcı, Volkan Şen'in bitiriciliğini geliştirmek için özel bir idman programı hazırladı. Jeremain Lens'e kariyerinin en iyi dönemlerini yaşatan Advocaat, Volkan Şen'in performansını da benzer şekilde artırmaya kararlı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler