SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin rakibi yenilgiyi unuttu

Ağustos ayından itibaren oynadığı resmi maçların hepsini kazanan Feyenoord, Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu Kupası ilk tur maçında Oss'u da 4-1'lik skorla geçti.

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu Kupası (KNVB Beker) ilk tur maçında Feyenoord, evinde Oss'u 4-1 mağlup etti ve üst tura yükseldi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakibi Feyenoord, Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan maçta Oss'u 4-1 yendi.

Maçın 3. dakikasında Oss karşısında Tom Boere'nin attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Feyenoord'a galibiyeti, 12. dakikada Steven Berghuis, 68. dakikada Michiel Kramer, 76. dakikada Türk futbolcu Bilal Başaçıkoğlu ve 90+2. dakikada Nicolai Jörgensen'in golleri getirdi.

Sezon öncesi Hollanda Süper Kupası'nda PSV Eindhoven'a 1-0 yenilen Feyenoord, ağustos ayından bu yana yaptığı 6 lig, bir UEFA Avrupa Ligi ve bir de KNVB Beker mücadelesi olmak üzere 8 resmi maçın hepsini kazanmayı başardı.

Feyenoord, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler