SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Fenerbahçe şampiyon olması için...'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

- Maç öncesi oyuncuların röportajlarını dinledim.'Oyuna bakmıyoruz' dediler. Fenerbahçe'nin şu krizi atlatmak için çok sert bir deplasman yerine Kasımpaşa ile oynaması şans. Fenerbahçe'nin dişine göre bir deplasman olması gerekirdi. Fenerbahçe maçın favorisiydi ama ilk yarıda bu skor beklenmiyordu. Fenerbahçe'nin konsantrasyonunun üst düzeyde oluşu ve oyuncuların maçı çantada keklik görmemesi ve öyle başlaması bu skoru getirdi.

[Kasımpaşa 1 - 5 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/kasimpasa-1-5-fenerbahce-100907-myspor)

- Ortalamaları 5'i geçmeyen iki orta saha oyuncusunun iki gol atması, Fenerbahçe için bu maçın en güzel tarafı. Orta saha oyuncularının gol atması, forvet oyuncusuna desteği gösteriyor. Fenerbahçe taraftarının da istediği de oyuncuların terlemesiydi. Kaleci Volkan'ın golden sonra Ozan'ı tebrik etmek için rakip cezasahasına kadar koşmasını istiyor. Taraftarlar oyuncuların bu ruh halinden memnun değildi.

- İlk yarının sonunda maç uzun zaman sonra Fenerbahçe'nin çok lehine döndü. Fenerbahçe taraftarı devre aralarında lavaboya hep heyecanlı giderdi. İkinci yarı ne olur diye. İlk defa rahatlar. Fenerbahçe uzun zaman sonra 3-0'la goy goya geçmiş olabilir.

[Lens'ten Advocaat'a tepki](https://www.mynet.com/lensten-advocaata-tepki-100908-myspor)

- Skor 2-0'ken, kızım Eda aradı -çok iyi bir Fenerbahçelidir-'Baba biz mi iyiyiz, Kasımpaşa mı çok kötü' dedi. Hem sen iyi, hem de rakip kötü olunca böyle bir skor ortaya çıkıyor.

"ÖMER ABİ'NİN (ÜRÜNDÜL) KULAKLARI ÇINLASIN"

- İki tane de enterasan gol pozisyonu verdiler. Eksikleri var mı var. Özellikle Ömer Ağabey'in (Üründül) kulakları çınlasın, bir sözü var. ciddi şekilde bloklar arası problem var. Bu skorla da ilgili olabilir. Fenerbahçe'nin ilk resmi müsabakasından itibaren bugünü değerlendirmemiz lazım. Skor da altatıcı olmamalı, maç kazanması da aldatıcı olmamalı. Fenerbahçe'nin böyle 3-4 maç kazanması lazım.

- Fenerbahçe, isterse 3-4 maç daha kazanıp, ne yapıp yapıp planlamayı doğru yapıp, şampiyonluk yarışında olması için mümkün oldğu kadar devre arasına minimum puan kaybıyla gidip, 4-5 puan geride bitirmesi lazım.

[İsmail Köybaşı 6 yıl sonra](https://www.mynet.com/ismail-koybasi-6-yil-sonra-100909-myspor)

- Fenerbahçe 3 Temmuz ruhunu yeniden yakalamalı.

- Advocaat Volkan'ı çıkarıyordu, Volkan iyiyim dedi. Lens nasıl olsa benim adamım diyerek Lens'i aldı, ihale Lens'e kaldı.

- Fenerbahçe bugün iyiye yakın futbol oynayarak, 5-1 gibi farklı, moral verici bir skor aldı.

- Alex, Türkiye futbolunu mahvetti biliyor musun? Attı 100 tane gol, 100 tane de attırdı, herkeste bir 10 numara arayışı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler