SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat: "Bu tepkiyi daha önce bekliyordum"

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, farklı kazanılan Kasımpaşa maçı sonrasında oyuncularının performansından memnun kaldığını ancak bu performansı daha önce beklediğini ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa maçı sonrasında çok özel açıklamalarda bulundu.

Öncelikle yayıncı kuruluşa konuşan Dick Advocaat, "Bu akşam aldığımız 5-1'lik galibiyet çok önemliydi. Oyunculara güven verdiğini düşünüyorum. Umarım bunu bir başlangıç olarak görüp, böyle devam edebiliriz. Oyuncularımızdan bu tepkiyi daha erken bekliyordum. Galibiyetle ilgili mutluyuz, ama geliştirmemiz gereken noktalar var. Bu galibiyet her şeydi diyemem. Rakibe bazı anlarda çok fazla alan verdik, bunu geliştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

[Kasımpaşa 1 - 5 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/kasimpasa-1-5-fenerbahce-100907-myspor)

"İDEAL 11'İM BU DİYEMEM"
Hollandalı hoca, basın toplantısında ise; "Perşembe günü oynadığımız rakibimiz deplasmanda Dinamo Kiev'i mağlup etti. Böyle bir rakiple oynadık. Orta saha ile defans bu kadar uzak kalmamalı. Bugün rakibimiz bize zarar veremedi, cezayı kesemedi. Orta saha oyuncularımız ceza sahasına daha çok girmeli, daha çok gol atmalı. Bugün şansımız da elimizdeydi. Çok maç oynayacağız, bütün oyuncularıma ihtiyacım var. İdeal 11'im bu diyemem, bugünkü 11'in bazı gerekçeleri vardı. Son basın toplantısında bazı oyuncularımızın üst seviyede performans göstermediğini söyledim. Bunu herkes de görebilir. Ben istediklerimi söyleyemeyeceksem, bırakıp gideyim zaten. Yöneticilerimize de tesislerde kapılar sonuna kadar açık. Son dönemde çok maç yaptığımız için, sert antrenmanlar yaptık. Fiziksel olarak iyiyiz. Bireysel performanslara bakmıyorum. Orta sahamız takımın bir parçası. Bazı anlarda iyi, bazı anlarda kötü iş çıkardılar" diye konuştu.

[Rıdvan Dilmen: 'Fenerbahçe şampiyon olması için...'](https://www.mynet.com/ridvan-dilmen-fenerbahce-sampiyon-olmasi-icin-100911-myspor)

HASAN ALİ: "PATLAMA YAPACAĞIMIZ BİLİYORDUK"

Sarı-Lacivertli ekibin sol beki Hasan Ali Kaldırım, "Üzerimizde baskı vardı ama patlama yapacağımızı biliyorduk. Bir hoca değişikliği oldu. Bunun için zaman gerekiyor. Ülkemizde bu zaman verilmiyor. Kötü başladık ve eleştirildik ama biz hep sakin kaldık çünkü patlama yapacağımızı biliyorduk" diye konuştu.

"UMARIM SERİNİN BAŞLANGICI OLUR"

Hasan Ali, "Rakibi iyi analiz ettik ve iyi başladık. Ne yapmamız gerektiğini biliyorduk. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Önemli olan bu maçı kazanmaktı. Bütün maçlarda 1-0 geriye düşüp skoru takip ettik. Bugün öne geçip ilerledik. Umarım bu galibiyet serinin başlangıcı olur" ifadelerini kullandı.

[Lens'ten Advocaat'a tepki](https://www.mynet.com/lensten-advocaata-tepki-100908-myspor)

EMENİKE: "BURAYA GERİ DÖNMEK GÜZEL"

Nijeryalı forvetin yayıncı kuruluşta yaptığı açıklamada, "Buraya geri dönmek güzel. Ayrıca Sow’un da geri dönmesinden dolayı çok mutluyum. Bu akşam performansım fena değildi. Ama bu en iyi performansım değildi. En iyi günlerim gelecek. Güzel bir galibiyet aldık. Yaşımız ilerledikçe hayata dair çok şey öğreniyoruz. Ben de daha fazla gülmeye karar verdim" dedi.

[İsmail Köybaşı 6 yıl sonra](https://www.mynet.com/ismail-koybasi-6-yil-sonra-100909-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler