SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'ye Oscar Romero transferinde zaman engeli

Racing Club Başkanı Victor Blanco, Fenerbahçe'den gelen Oscar Romero teklifini doğruladı, teklifi değerlendirdiklerini ancak resmiyet için önlerinde kısa bir süre kaldığını ve belgelerin yetişmeyeceğini belirtti.

Fenerbahçe'nin Arjantin kulübü Racing'e orta saha oyuncusu Oscar Romero için teklif yaptığı kaydedildi.

Arjantin basını, teklifin detayları olarak Fenerbahçe'nin kiralama için Racing'e 3 milyon dolar, satın alma opsiyonu olarak da 7 milyon dolar önerdiği kaydedildi. Racing Club'ın da Fenerbahçe'den gelen bu teklifi kabul ettiği yazıldı.

Bu haberler sorulan Racing Club Başkanı Victor Blanco, "Fenerbahçe'den Romero ile ilgili olarak dün bize ulaşan bir teklif var. Bu teklifi değerlendirdik. Kağıt işlemleri için yeterli zamanın olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Yine Arjantin'de yer alan haberlerde, transferin gerçekleştirilebilmesi için son ana kadar girişimlerin süreceğini ve transfer süresi bitmeden resmiyet kazanabileceğinin de altını çizdi.

24 yaşındaki Paraguaylı orta saha Oscar 'David' Romero Villamayor, Ocak 2015'te 2.4 milyon euroya Racing Club'a transfer olmuştu. Romero, Arjantin'de forma giydiği 31 resmi maçta 7 gol atıp 7 asist yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler