SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe bir ilki yaşadı

Süper Lig'in ilk iki haftasında Başakşehir ve Kayserispor'a karşı verdiği mücadelelerde eksik kalan Fenerbahçe, bir ilki yaşamış oldu.

Fenerbahçe - Kayserispor maçının 38. dakikasında Simon Kjaer'in rakibi Welliton'a yaptığı hareket sonrası 10 kişi kalan Sarı-Lacivertliler, Süper Lig tarihinde bir ilki yaşadı. Geçtiğimiz hafta Başakşehir'le oynayıp, 1-0 mağlup olduğu mücadelede de Mehmet Topal'ın atılmasıyla eksik kalan Fenerbahçe, böylece ilk iki haftada iki kez kırmızı kart gören ilk büyük oldu.

Daha önceki sezonlarda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray üçlüsünden ilk iki haftada iki kırmızı kart gören olmamıştı. Dört büyükler arasında ise bu talihsizliği yaşayan ekip Trabzonspor.

[Simon Kjaer atıldı, taraftar çıldırdı](https://www.mynet.com/simon-kjaer-atildi-taraftar-cildirdi-100121-myspor)

Karadeniz temsilcisi, 2003-2004 sezonunun ilk iki haftasında toplam 3 kırmızı kart görmüştü. İlk hafta mücadelesinde 9 kişi kalan Bordo-Mavililer, ikinci haftada da 10 kişi kalmıştı.

İLK 2 HAFTADA GALİBİYET GÖREMEDİ

Fenerbahçe geçtiğimiz hafta deplasmanda Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu, bu hafta ise sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler Lig'in ilk iki haftasında galibiyet özlemini en son 2005-2006 sezonunda yaşamıştı. Ligin 1. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Sarı Kanarya, 2. hafta ise sahasında Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler