SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Moussa Sow geliyor 2 isim gidiyor

Jeremain Lens'i bitiren Fenerbahçe Moussa Sow'u kiralık, Hakim Ziyech'i ise bonservisiyle alıyor. Josef ile birlikte Stoch'un satılması gündemde...

Transfer sezonunun bitimine az bir zaman kala Fenerbahçe, bombaları bir bir patlatıyor!

Sunderland'ın kanat oyuncusu Jeremain Lens ile her konuda anlaşan ve bu futbolcuyu 1-2 gün içerisinde İstanbul'a getirecek olan Sarı-Lacivertliler transfere doyacak gibi görünmüyor.

Fenerbahçe yönetimi Moussa Sow'u kiralama yolunda büyük bir adım attı. Moussa Sow'un kulübünü ikna adan Fenerbahçe yönetimi, Twente'nin Faslı 10 numarası Hakim Ziyech'i ise sürpriz bir kararla bonservisiyle birlikte alıyor. Fenerbahçe yönetiminin, Hakim Ziyech için Hollanda kulübüne 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve pazarlıkların sonuç verdiği gelen haberler arasında.

Ancak UEFA kriterleri gereği Hakim Ziyech'i bonservisiyle almak için futbolcu satmak zorunda olan Fenerbahçe'nin Josef de Souza'yı satmaya hazırlandığı, eğer Josef'in bonservisi düşük kalırsa Stoch'u satma durumunun dahi olduğu ifade ediliyor. Advocaat, Stoch'tan memnun kalsa da gelir gider dengesi için başka çare kalmayabilir.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler