SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Löw: "En zorlayacak rakip İtalya"

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, İtalya maçı öncesinde konuştu.

EURO2016'da çeyrek final maçında İtalya ile karşılaşacak olan Almanya'da teknik direktör Joachim Löw basın toplantısı düzenledi.

Almanya Milli Takımı teknik patronu Löw yaptığı açıklamada "İtalya'yı bizi bu turnuvada şu zamana kadar oynadığımız maçlar içinde en çok zorlayacak rakip olarak görüyorum" dedi.

Yarın sahaya çıkacakları oyun felsefesi hakkında da açıklamalarda bulunan Alman teknik adam "Haftaiçi de İtalya maçına iyi hazırlandık. Onların daha önce yaptıkları karşılaşmaları izledik. İtalya sadece savunma açısından değil her açıdan iyi futbol oynayan bir takım. İtalya bizi bu turnuvada şu zamana kadar oynadığımız maçlar içinde en çok zorlayacak rakip olarak görüyorum. O yüzden takımı bu yönde hazırladık. İtalya'yı iyi analiz ettik ve yarınki maça hazır olduğumuzu düşünüyorum. Yarin ki maça hangi taktik ile çıkacağımızdan çok dengeyi nasıl kuracağımız önemli. İtalya'nın pas akışını engellememiz gerekiyor. Oyunun her iki açısını iyi oynamamız gerekiyor ve yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler