SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Santos: "İnsanlar Ronaldo'yu eleştirmeyi seviyor"

EURO2016'da yarı finale çıkan Portekiz'de teknik direktör Fernando Santos maç sonu açıklamalarda bulundu.

Çeyrek finalde Polonya'yı penaltılar sonucu yenerek EURO2016'da yarı finale çıkan Portekiz'de teknik direktör Fernando Santos maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte Santos'un sözleri:

"Hakemlerin kararlarıyla ilgili konuşmayı sevmiyorum. Bu benim prensibim. Genel olarak değerlendirecek olursak turnuvada hakem yönetimleri iyi ama bazen sesinizi yükseltmek önemli. Bu turnuvada genel olarak iyi hakem performansları gördük. İkinci kez Ronaldo'nun yerde kaldığı penaltı pozisyonu yaşandı. Hakemlerin iyi niyetli olduklarına inanıyorum ama daha dikkatli olmalılar"

"POLONYA DA İSVİÇRE'Yİ PENALTILARDA GEÇTİ"

"Portekiz halkını burada gururlandırmayı istiyoruz. Penaltı atışları şansa dayalı ama buna hazır olmalısınız. Polonya da önceki tura İsviçre'yi penaltılarda eledi. Oyuncularıma rahat olmaları gerektiğini, bütün penaltıları atacaklarını söyledim. Patricio da iyi durdu kalede."

"GOLÜ ÇOK ERKEN YEDİK"

"Maça iyi başlamadık. Polonya daha iyi başladı ama ilk devrede beraberliği bulmak önemliydi. fiziksel açıdan güçlü olan oyuncuları orta sahada oynatmak istedik. Polonya'nın hızlı oyuncularını durdurmak istedik. Öldürücü pasları kapatmak istedik ama çok erken gol yedik. İlk devrenin ortalarına kadar da oyunumuzu bulamadık. İlk devrenin sonlarında daha iyi oynamaya başladık. Renato Sanches'i yanıma çağırdığım bir pozisyondan sonra beraberlik golü geldi. Hedefimiz Nani'yi 10 numara gibi kullanmaktı. Beraberlik golünü ilk devrede bulmak önemliydi. Polonya güçlü bir takım."

"İNSANLAR RONALDO'YU ELEŞTİRMEYİ SEVİYOR"

"Bugün Pepe ve Cristiano Ronaldo müthiş oynadı. İnsanlar Ronaldo'yu eleştirmeyi seviyor çok ön planda olduğu için. Bütün takım çok iyiydi ama bu iki oyuncum bütün tecrübelerini sahaya yansıttı ve takımın sakin kalmasını sağladılar. Bu seviyelerde erken gol yedikten sonra maça dönmek kolay değildir. Takımım bunu iyi başardı. İkinci yarıda iyi olan taraf bizdik. Yarı finali heyecanla bekliyoruz."

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler