SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nawalka: "Bu şekilde elenmeyi hak etmedik"

EURO2016'ya çeyrek finalde veda eden Polonya'da teknik direktör Adam Nawalka maç sonu açıklamalarda bulundu.

Portekiz'e penaltılarda kaybederek EURO2016'ya çeyrek finalde veda eden Polonya'da teknik direktör Adam Nawalka maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte Navalka'nın sözleri:

"Bizim için zor bi an yaşanıyor. Bu şekilde elenmeyi hak etmediğimizi düşünüyorum. Turnuva boyunca çok cesur oynadık. Turnuvada 90 dakika içinde maç kaybetmedik. Penaltılarla elendik: Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Büyük bir hayal kırıklığı..."

"SOYUNMA ODASINDA OYUNCULARIMA...

"Geleceğe iyimser bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Polonya halkını gururlandırdık. Bizi bekleyen bir büyük turnuva daha var. Oyuncularıma hepsiyle gurur duyduğumu, hepsine teşekkür ettiğimi söyledim."

"DERİN DEPRASYONA GİRMEMİZE GEREK YOK"

"Turnuva boyunda takım ruhunun ne kadar üst düzeyde olduğunu gösterdik. Biz bugün elensek de buradaki performansımızla gurur duyabiliriz. Şu anda derin bir depresyona girmemize grek yok. Hayal kırıklığı yaşamamız normal ama yarından itibaren normale döneriz. Gelecek hakkında iyimserim."

"LEWANDOWSKI HİÇ KAPRİS YAPMADI"

"Lewandowski hiçbir zaman kaprisli yıldız oyuncu davranışı sergilemedi. 1 gol atmış olsa da bu seviyedeki oyunundan son derece memnunum. Burada gösterdiği olgunluktan ötürü kendisine sadece teşekkür edebilirim."

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler