SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Euro 2016'da son 16 maçları başlıyor

10 Haziran'da başlayan Euro 2016'da son 16 maçları bugün oynanacak 3 karşılaşmayla başlıyor. İşte Euro 2016'da günün programı:

Euro 2016'da son 16 heyecanı oynanacak 3 maç ile başlıyor.

İşte günün maçları ve detayları...

16.00 İSVİÇRE - POLONYA

Tarihlerinde ilk kez Avrupa Şampiyonaları'nda bir üst tura çıkmayı başaran İsviçre ve Polonya, Stade Geoffroy Guichard'da karşı karşıya gelecek. Mücadelede İngiliz hakem Mark Clattenburg düdük çalacak. Zorlu tur maçını Lig TV ile TRT 1 canlı yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

İSVİÇRE: Sommer; Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodríguez; Behrami, Xhaka, Džemaili; Shaqiri, Embolo, Mehmedi
POLONYA: Fabiański; Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk; Błaszczykowski, Krychowiak, Mączyński, Grosicki; Milik, Lewandowski

19.00 GALLER - KUZEY İRLANDA

İlk kez bir büyük turnuvada grup maçlarından sonra karşılaşacak olan Galler ve Kuzey İrlanda, Paris'teki Parc des Princes'te karşı karşıya gelecek. Britanya Derbisi'ni İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Tarihi derbiyi Lig TV ile TRT Spor canlı yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALLER: Hennessey; Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor; Allen, Ledley; Ramsey, Bale; Robson-Kanu
KUZEY İRLANDA: McGovern; Hughes, McAuley, Cathcart, J Evans; Baird, Davis, Norwood, Ward, Dallas; Lafferty

22.00 HIRVATİSTAN - PORTEKİZ

EURO96 sonrası ilk kez bir büyük turnuvada karşı karşıya gelecek olan Hırvatistan ile Portekiz arasındaki mücadele Stade Felix Bollart-Delelis'te oynanacak. Zorlu mücadeleyi İspanyol hakem Carlos Vellasco yönetecek. Bu heyecanı Lig TV ile TRT 1 naklen yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

HIRVATİSTAN: Subašić; Srna, Ćorluka, Vida, Strinić; Modrić, Badelj; Brozović, Rakitić, Perišić; Mandžukić
PORTEKİZ: Rui Patrício; Vieirinha, Carvalho, Pepe, Guerreiro; William Carvalho, João Moutinho, André Gomes, João Mário; Nani, Ronaldo

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler