SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EURO 2016 Fransa'ya veda ettik!

EURO 2016'da grupların son maçlarının oynanamasının ardından A Milli Takım Fransa'da düzenlenen şampiyonaya veda etti.

EURO 2016 E Grubu'ndaki maçların sona ermesinin ardından A Milli Futbol Takımımızın da son 16 umutları tükenmiş oldu.

EURO 2016 E Grubu'nda oynanan iki maçta Belçika, İsveç'i 1-0 yenerken İrlanda'nın İtalya'yı 1-0 mağlup etmesi A Milli Futbol Takımımızın EURO 2016 hayallerinin suya düşmesine neden oldu.

Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenen Türkiye, bugün gelen sonuçlarla sarsıldı. Milliler, İtalya'nın İrlanda Cumhuriyeti'ne 1-0 yenilmesiyle turnuvaya veda etti. Belçika golüne sevinirken İrlanda'nın İtalya filelerini sarsması Türkiye için yıkım oldu.

D Grubu'ndaki ilk iki maçında önce Hırvatistan'a 1-0, ardından İspanya'ya 3-0 mağlup olan Türkiye, gruptaki son karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek "en iyi üçüncü" olarak üst tura yükselme umutlarını sürdürmüştü.

F Grubu'nda Macaristan ile Portekiz'in 3-3 berabere kalmasının ardından gözlerini E Grubu'nu çeviren A Milli Futbol Takımımız, Belçika'nın İsveç'i 1-0 mağlup etmesine rağmen, İrlanda'nın İtalya'yı son dakikalarda gelen golle 1-0 yenmesinin ardından EURO 2016 hayallerinin sonuna gelmiş oldu.

EN İYİ 3'ÜNCÜLER PUAN DURUMU

4 puan - Slovakya
4 puan - İrlanda Cumhuriyeti
3 puan - Portekiz
3 puan - Kuzey İrlanda

Türkiye’nin bir sonraki rotası 2018 Dünya Kupası olacak. Kırmızı beyazlılar Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde eleme grubunda Finlandiya, Hırvatistan, İzlanda, Kosova ve Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler