SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim'den TRT'ye tavır

Fatih Terim, 2-0'lık Çek Cumhuriyeti galibiyeti sonrası basın toplantısında TRT'nin sorusunu cevaplamadı. 

Geçtiğimiz günlerde TRT'de bir programa katılan tarihçi profesör Ahmet Şimşirgil Hırvatistan ve İspanya maçları sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirmiş, istifaya davet etmişti. Fatih Terim de 20 Haziran Pazartesi gecesi düzenlediği maç öncesi basın toplantısında TRT'yi ve profesörü eleştirmişti..

Çek Cumhuriyeti galibiyeti sonrası basın toplantısı düzenleyen Terim, TRT muhabirinin ''Yapıcı eleştirilerin bu galibiyete etkisi oldu mu?'' sorusu karşısında 'TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim' şeklinde cevap verdi.

[Yok artık Türkiye](https://www.mynet.com/yok-artik-turkiye-97878-myspor)

Terim’in bu tavrına TRT SPor'dan anında yanıt geldi. teknik direktör ve spor yorumcusu Giray Bulak, TRT Spor programında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şimdi TRT’nin açılımı ne? Türkiye Radyo Televizyon kurumu… Başında Türkiye var. Türk Milli Takımı’nın başında Türkiye var. Senin göğsünde ay yıldız var. Nasıl, ne demek ben TRT’ye konuşmam. Konuşursun, yarın gelirsin konuşursun. Mecbursun konuşmaya. Böyle şey olabilir mi. Türk Milli Takımı’nın hocası, Türkiye Radyo Televizyonu’ndan konuşmayacak ve tavır takınacak. Böyle şey olmaz. Bu kabul edilebilecek bir durum değil. (…) Fatih Hoca kızarmış… Fatih Hoca kızamaz, ancak eleştirilere cevap verir”

[Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte o ihtimaller](https://www.mynet.com/turkiye-gruptan-nasil-cikar-iste-o-ihtimaller-97856-myspor)


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler