SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertuğrul Sağlam hakemi öyle bir eleştirdi ki

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın uzatma bölümlerinde sarı-lacivertli takım lehine verilen penaltıyı eleştirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada, "Güzel bir maç olduğu için iki takım futbolcularını tebrik ediyorum. Kendi oyuncularıma ayrı teşekkür etmek istiyorum. İyi oynadık, kazanmayı hak ettik. Maalesef futbolda bu tür olaylar yaşanıyor. Bu sene İstanbul'da Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları oynadık. Üç maçta da kaybetmedik ama kazanacağımız maçlar oynadık.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Eskişehirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121718/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-eskisehirspor-macindan-kareler-153986-myspor)

 

Galatasaray maçında ofsayt kararı var, Beşiktaş maçında golümüz ve penaltımız verilmedi. Rakibin golü ofsayttı. Fenerbahçe maçında da olanları gördük. İçeride pozisyonu seyrederken gördüm, Tolga Özkalfa pozisyona çok yakın. Berkay'a gelen top sonrası 'Penaltı değil, ben pozisyonu gördüm' der gibi duruyor... Sonra neden kararını değiştiriyor? Bir izlenirse herkes görecek. Hoş olmadı" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler