SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkan Zengin bombası!

Trabzonspor, Erkan Zengin için 4.5 milyon Euro isteyen Eskişehirspor'a 1.5 milyon Euro ile birlikte Gustavo Colman ve Emre Güral’ı teklif etti.

Teknik direktörlük koltuğunu büyük bir aksilik çıkmazsa Vahid Halilhodzic’e emanet edecek olan Trabzonspor, futbolcu transferi konusunda da yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz sezonun sonundan itibaren Erkan Zengin için girişimlerde bulunan Fırtına’nın, bu oyuncu için kulübü Eskişehir’e son bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Kırmızı-Siyahlı kulübün Erkan için 4.5 milyon Euro’da diretmesine karşın Bordo-Mavililer, takas yöntemini devreye soktu. Trabzonspor, 1.5 milyon Euro para ile birlikte Gustavo Colman ve genç golcüsü Emre Güral’ı Eskişehir’e önerdi. Bu teklifi oldukça cazip bulan Kırmızı-Siyahlı yönetimin, iki gün içinde yanıt vereceği kaydedildi.

ADRİAN’DAN PARA GELDİ

Öte yandan Al Nassr takımı, 3 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Adrian’ın 2 milyon Euro’luk transfer parasını kulübe gönderdi. Geri kalan 1 milyon 250 bin Euro’luk kısım ise yıl sonuna kadar Bordo-Mavili kulübün kasasına girecek. Trabzonspor Yönetimi’nin gelen parayı, yeni transferlerin bonservis bedellerini ödemek için kullandığı kaydedildi. (Habertürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler