SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Necati Ateş: Barcelona'ya giderse şaşırmam

Eskişehirspor'un golcü yıldızı Necati Ateş, önemli açıklamalarda bulundu.

Necati Ateş, İspanya'daki temsilcimiz Arda Turan'la önemli maçlar sonrasında konuştuğunu, Şampiyonlar Ligi finalinde oynayamaması ve takımı Atletico'nun kupayı alamamasından dolayı üzgün olduğunu söyledi

MÜKEMMEL BİR GELİŞİM GÖSTERDİ
Necati, "Arda mükemmel bir gelişim gösteriyor; çok daha iyi olacağına inanıyorum. Arda, Türk futbolcusunun da önünü açıyor. Arda'yla önemli maçlardan önce konuşuyoruz. Ya da sonrasında mesajlaşıyoruz. Finalde kaybettikleri için çok üzüldüm" dedi

BARCELONA'DA DAHA FAZLASINI YAPABİLİR
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli golcü, Arda'nın Barcelona'ya transfer olasılığıyla ilgili olarak ise Arda, Barcelona'ya transfer olursa şaşırmam. Bence o seviyede bir oyuncu olduğunu Atletico Madrid'te kanıtladı. Neden olmasın. Barcelona'ya gidebilir. Barcelona'dan ondan daha fazlasını yapabilir. Real Madrid'te ya da Chelsea de olur" diye konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR'LA HENÜZ YOLLARI AYIRMADIM
Necati, "Eskişehirspor'la bir sürecimi var. Henüz tam olarak ayrılık gerçekleşmedi. Ben de sözleşmeli bir futbolcu olarak şuanda hiçbir kulüple transfer görüşmesi yapamam. Kulübün sıkıntıları var; ama yüksek ihtimalle ayrılacağız. Serbest kaldıktan sonra bu teklifleri değerlendireceğim" dedi.

DROGBA'NIN YERİNE BİR FORVET ALINMALI
Deneyimli futbolcu, eski takımı Galatasaray için "Çalkantalı bir sezondan sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalmak kolay değil. Kupa kazanıldı. Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur. Bütün bunlar bir başarıdır. Galatasaray'daki yerli forvetler üst düzey. Ülkenin en iyileri. Zaten Burak'ın 2-3 sezondur yaptıkları Avrupa ölçeğinde. Ama tabii Drogba gibi bir oyuncunun ayrılışı, bir forvetle doldurulabilir" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler