SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertuğrul Sağlam kupayı istiyor

Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'un Türkiye kupasındaki hedefini açıkladı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye kupasını kazanıp kupayı müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası 5. turundaki Fethiyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, dün elektrik arıza nedeniyle ertelenen maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını belirterek, karşılaşmanın bugün yapılan ikinci devresinde de sahada iyi bir futbol sergilediklerini kaydetti.

Eskişehirspor'un Türkiye kupasındaki hedeflerini açık şekilde ortaya koyduklarını anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Türkiye kupasını kazanıp kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Aldığı sonuçlar itibariyle Türkiye kupasında en sükseli takımı olan Fethiyespor ile oynadık. Oyuncularımın sorumluluk aldığı maçı başında çok önemli bir baskıyla maçı koparttık. Daha sonra bizim için rahat bir maç oldu. Hedefimizin kupayı kazanmak olduğu ortamda emin adımlarla ilerliyoruz. Gruplara kalmanın sevincini yaşıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Eskişehirsporlu futbolcu Dede de kazandıkları maçın ardından gruplara kalmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kayacan Erdoğan ise bu yıl kupada final oynayıp kupayı kazanmak istediklerini vurguladı.

Fethiyespor cephesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da mücadele ettikleri PTT 1. Ligi'nde sıkıntılı günler yaşadıklarına değindi.

Öncelikle ligde kalıcı olmak istediklerini ifade eden İpekoğlu, "Fenerbahçe'yi eledikten sonra açıkçası kupadan yolumuza devam etmek istiyorduk. Eskişehirspor'u eleyip gruplara kalmayı düşünüyorduk. Eskişehirspor'u tebrik ederim. Bundan sonraki maçlarda Eskişehirspor'a başarılar. İnşallah, Türkiye kupası bir Anadolu takımı kazanır" diye konuştu.

Fethiyesporlu futbolcu Gökhan Dincer ise Eskişehirspor karşısında yedikleri erken golün ardından dirençlerini kaybettiklerini belirtti.

Burak Kaplan da maçı kazanarak Türkiye kupasında gruplara kalan Eskişehirspor'u tebrik etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler