SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sürpriz transfer itirafı! 'Negredo ve Webo'yu önerdiler'

Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Valencia'nın İspanyol forveti Alvaro Negredo için Arjantin'den flaş bir transfer iddiası geldi.

Beşiktaş'ın forvet transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Alvaro Negredokonusunda flaş bir gelişme yaşandı. Arjantin Ligi ekiplerinden San Lorenzo'nun kulüp menajeri Bernardo Romeo, Valencia'dan Negredo ve geçtiğimiz sezonu Osmanlıspor'da geçiren Pierre Webo hakkında açıklamalarda bulundu.

Arjantin basınına konuşan Romeo, forvet transferi için ilk adaylarının Eduardo Vargas olduğunu belirtirken ''Şilili forvet Eduardo Vargas'ı transfer etmek çok istedim ama olmadı. Şimdi ne olacak? Birçok oyuncuyu bana teklif ediyorlar. Alvaro Negredo ve Pierre Webo'yu teklif ettiler. Ne olacak bakalım'' sözlerini kullandı.

NEGREDO, BEŞİKTAŞ'TAN SÜRE İSTEMİŞTİ

Beşiktaş'ın listesinde bulunduğu iddia edilen 31 yaşındaki futbolcunun Premier Lig'de oynamak istediği ve Beşiktaş'ın teklifinden sonra 3-4 gün izin istediği belirtilmişti.

Öte yandan Beşiktaş'ın yanı sıra Swansea City'nin de gündeminde olan Negredo için Championship ekiplerinden Leeds United devreye girdi.

İngiliz basınında yer bulan haberde Leeds United'ın menajeri Thomas Christiansen'in Negredo'yu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Leeds United ile Valencia arasındaki görüşmede İspanyol temsilcisi Negredo için 7,2 milyon euro bonservis bedeli istedi.

WEBO: ''FENERBAHÇE'YE DÖNMEK İSTERİM''

Osmanlıspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservisi eline geçen Webo ise, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ''Fenerbahçe'ye geri dönmek çok isterim. Fenerbahçe'de tekrar oynamak benim için rüya. Fenerbahçe'ye yeniden dönmek benim hayalim. Fenerbahçe'de oynamak benim için çok çok iyi haber olur. Fenerbahçe beni geri çağırırsa hiç problem çıkarmam ve geri dönerim. Takımı ve taraftarı çok seviyorum'' sözlerini kullanmıştı. (Sporx)

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler