SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Portekiz 2 - 1 Meksika

FIFA Konfederasyonlar Kupası üçüncülük karşılaşmasında Portekiz, uzatmalara giden maçta Meksika'yı 2-1 mağlup etti ve turnuvayı 3. sırada tamamladı. Portekiz'in gollerini 90. dakikada Pepe ve 104. dakikada penaltıdan Adrien Silva kaydetti. Meksika'nın tek golünü 54. dakikada Neto kendi kalesine attı. Portekiz'de Andre Silva, 17. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

FIFA Konfederasyonlar Kupası üçüncülük karşılaşmasında Portekiz, Meksika ile karşı karşıya geldi.

Normal süresi 1-1'lik eşitlikle biten mücadelede Portekiz, Meksika'yı 2-1 mağlup etti ve turnuvayı 3. sırada bitirdi.

Mücadelenin 54. dakikasında Portekiz savunmasında Neto, topu kendi ağlarına yolladı ve Meksika 1-0 üstünlüğü yakaladı.

90. dakikada Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı ortaya ayağını uzatan Pepe, skoru 1-1'e getirdi ve maçın uzamasını sağladı. 104. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Adrien Silva takımını 2-1 öne geçirdi. Portekiz'de 17. dakikada Andre Silva ise penaltı atışını gole çeviremedi.

Portekiz'de Nelson Semedo 26 ve 106. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla oyun dışı kaldı. Meksika'da ise Raul Jimenez 112. dakikada kırmızı kart gördü.

Uzatma devresinde başka gol sesi çıkmadı ve Portekiz sahadan 2-1'lik zaferle ayrıldı.

Cristiano Ronaldo'nun Portekiz kadrosunda yer almadığı maçta, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Quaresma, 70. dakikada Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Luis Nani'nin yerine oyuna dahil oldu.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler