SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz transferi hakkında konuştu!

Çin Halk Cumhuriyeti'nde gösterdiği performansla ülkenin en çok konuşulan futbolcularından biri haline gelen Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın tekrar iyi bir performans sergileyeceğini söyleyen Burak Yılmaz, transfer iddiaları hakkında da konuşmaktan kaçındı.

Çin'de gösterdiği performansla adından söz ettiren milli golcü Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Beyaz Futbol muhabiri Devrim Zengi'nin soruları yanıtlayan Yılmaz, transfer söyletileri hakkında konuşmaktan kaçındı.

İşte o özel röportajdan satırbaşları:

2-3 SENEYE ÇİN GEÇER

Burak ne diyorsun Çin ligi mi zor Türkiye ligi mi?

Ben 6 maç oynadım sezon başından beri. 6 maç oynadım 6 tane gol attım. Zorlanıyorum ya da zorlanmıyorum desem bir yere çekilir. Ama yani sonuçta futbolun dili tüm dünyada bir. Tabiki de gol atmak çok kolay değil. Antreman maçında bile gol atmak kolay değil. O yüzden bir kıyaslama yapmayacağım ama sonuçta Türkiye ligi ayarında almasa bile 2-3 sene içerisinde o ligi geçecek bir lig var burada.

GALATASARAY TEKRAR AYAĞA KALKACAKTIR

Başkan Özbek geçen canlı yayına çıktı. 'Burak bizim evladımız. Ona her zaman kapımız açık. Galatasaray tarihine geçmiş bir isim:' dedi. Ne diyorsun bu açıklamalarla ilgili?

Başkana teşekkür ederim. Galatasaray da kötü bir dönemden geçiyor. Ama bundan kurtuşlacaktır. Galatasaray çok büyük bir takım. Çok büyük bir camia. Belki bu sene kötü geçiriyor . Ama Galatasaray tekrardan ayağa kalkacaktır. Galatasaray he zaman Galatasaray'dır. Önümüzdeki sezon yeniden gerekli başarıyı göstereceğini düşünüyorum.

GALATASARAY GALATASARAY'DIR

Galatasaray taraftarına buradan bir çağrın olacak mı?

Tabiki de benim söyleceğin ne olabilir ki? benim söyleyeceğim her futbolcunun her futbolu seven insanların söyletyeceği gibi tarafatarımıza söyleyebilirim. Taraftarımızın takımımıza sahip çıkması lazım. Bu dönemlerde takımıza sahip çıkıp tekrar ayağa kalkmasında etken. Tabiki de kötü gidişten üzüntülü sinirli kızgın olunabilir. Ama ne olursa olsun Galatasaray Galatasaray'dır. Galatasaray'ı seven insanların taraftarın sırt çevirmemesi lazım.

GÜNDEM OLUŞTURMAK İSTEMİYORUM

Galatasaray senin yuvan tekrar dönmeyi düşünür müsün?

Bu bir gün niye? Bunları bana sormayın ne olursun. Durduk yere anlamsız gündem oluşturmak istemiyorum.

Fikret Orman ve Muharrem usta'nın açıklamaları...

Zor durumda bırakacak bir sorudan çıkıyorsun, ötekine geçiyorsun. röportajı burada kapatalım.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler