SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ukrayna 3 - 0 Kosova

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde milli takımımız ile aynı grupta yer alan Ukrayna, Kosova'yı 3-0 mağlup etti ve grupta ilk galibiyetini elde etti.

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda milli takımımızın rakipleri karşı karşıya geldi. Ukrayna'nın Kosova'yı tanımaması sebebiyle Polonya'da oynanan mücadeleyi Ukrayna 3-0 kazanmayı başardı.

Ukrayna'ya galibiyeti getiren goller 31. dakikada Artem Kravets, 81'de Andriy Yarmolenko ve 87'de Ruslan Rotan'dan geldi.

Grupta ilk galibiyetini alan Ukrayna, puanını 5'e yükseltti. Kosova ise 3 maçın ardından 1 puanda kaldı.

I Grubu'nda Kosova 4. maçında Türkiye ile deplasmanda karşılaşacak.

HIRVATİSTAN LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ Hırvatistan, deplasmanda Finlandiya ile karşılaştı. Ratina Stadı'nda oynanan 3. hafta mücadelesini Hırvatistan 1-0'lık skorla kazandı.

Pozisyon açısından kısır geçen mücadelede Hırvatistan'a galibiyeti getiren gol, 18. dakikada Kramaric'in asistinde Mandzukic'ten geldi.

Bu skorun ardından Hırvatistan puanını 7 yaptı ve grupta liderliğini sürdürdü. Kosova ile bir beraberliği bulunan Finlandiya ise 1 puanda kaldı.

I Grubu'nun 12 Kasım'da oynanacak 4. hafta mücadelesinde Hırvatistan evinde İzlanda ile karşılaşacakken, Finlandiya ise deplasmanda Ukrayna'ya konuk olacak.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler