SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enner Valencia polisten böyle kaçırıldı

Çocuğunun nafakasını ödemeyen yıldız futbolcu Enner Valencia, polisler gözaltına almasın diye Ekvador-Şili maçının 82. dakikasında sakatlık bahanesiyle ambulansla stadyumdan kaçırıldı.

Ekvador Milli Takımı'nın yıldız golcüsü, Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Enner Valencia, Şili ile oynanacak milli maç öncesi polisler tarafından tutulanmaya çalışıldı.

Takım otobüsünün, maç için Olimpico Atahualpa'ya gelmesinden önce Ekvador polisi, Enner Valencia'yı tutuklamak için oyuncu girişinin önünde bekledi. Enner Valencia otobüsten iner inmez polisler hareketlendi ancak teknik heyet ve futbolcular Enner Valencia'yı teslim etmedi. Polis ve milli takım kafilesi arasında itişmeler ve tartışmalar yaşandı. Fakat, Enner Valencia'yı teslim etmediler.

Mücadelede forma giyen Enner Valencia, 82 dakika sahada kaldı ve sakatlanarak yerini Jaime Ayovi'ye bıraktı. Buraya kadar bile inanılması oldukça güç bir şekilde ilerleyen olaylar, daha da ilginçleşerek devam etti. Enner Valencia için sahaya sağlık ekipleri girdi. Enner Valencia'ya oksijen maskesi takıldı ve golcü oyuncu ambulansa bindirildi. Polis ekipleri ambulansa doğru koşmaya başladı. Ambulans ise saha kenarındaki tartan pistte bir anda hızlandı, arkasındaki polisler de....

Enner Valencia'yı taşıyan ambulans, arkasındaki onlarca polisin çabalarına rağmen stadı terk etti. Enner Valencia da böylece polislerden kaçtı.

[Dünya Kupası 2018 Elemeleri'nde toplu sonuçlar](https://www.mynet.com/dunya-kupasi-2018-elemelerinde-toplu-sonuclar-101614-myspor)

AVUKATI KONUŞTU: "KENDİ KIZINA NEDEN ÖDEMESİN!"

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Enner Valencia'nın avukatı, polislerin 15.000 eurodan fazla bir nafaka borcu olduğu için tutuklamaya çalıştıklarını söyledi.

Enner Valencia'nın borcu olduğunu reddeden avukat Paul Marin, "Polis memurları kesinlikle yanlış bir karar almış. Enner Valencia, parası olan ve nafakasını ödeyen ünlü bir futbolcudur. 5 yaşındaki kızına neden aylık nafakasını ödemesin." ifadelerini kullandı.

[Neymar kanlar içinde kaldı](https://www.mynet.com/neymar-kanlar-icinde-kaldi-101615-myspor)


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler