SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belçika'da holiganlar engelli taraftarın arabasını yaktı!

Belçika'da Club Brugge ile Antwerp arasındaki maç öncesinde holiganlar, tekerlekli sandalye kullanan bir taraftarın arabasını yaktı.

Belçika Ligi'nde hafta sonu Club Brugge ile Antwerp arasındaki maç öncesinde iki takım taraftarları arasında büyük bir gerilim yaşandı. İki takım taraftarları bir cadde üzerinde karşı karşıya gelirken, çevreye büyük hasar verdi. Taraftarlardan nasibini alanlar arasında tekerlekli sandalye kullanan bir taraftar oldu.

51 yaşındaki Peter Depover, yıllardır tekerlekli sandalye kullandığı için, özel bir arabada ayakkabıcılık yaparak geçimini sağlıyordu. İki takım taraftarları o sırada yol kenarında Peter Depover'e ait olan özel aracı önce ters çevirerek yola attı. Daha sonra olaylar büyüdü ve taraftarlar aracı ateşe verdi.

Yaşananlardan sonra konuşan Peter Depover, "Motorum tamamen yanmış. Benim tek ulaşım aracım buydu. Anlayamıyorum, ben de geçmişte çok iyi bir insan değildim belki ama kimsenin malına zarar vermiyordum. Benim tek ulaşım aracımı elimden aldılar" ifadelerini kullandı.

CLUB BRUGGE KULÜBÜ KAMPANYA BAŞLADI
Club Brugge Kulübü yaşananların ardından Peter Depover için bir yardım kampanyası başlattı. Brugge Kulübü, Peter Depover'a destek olmak için resmi internet sitesinden banka hesap nuraması paylaştı. (Sporx)

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler