SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samir Nasri imzayı attı, mesajı verdi!

Fransız yıldız Samir Nasri imza töreninde neden Antalyaspor'u tercih ettiğini açıkladı. İşte yıldız futbolcunun sözlerinden öne çıkanlar...

Antalyaspor, yıldız oyuncu Samir Nasri için imza töreni düzenledi. Törende Fransız yıldız taraftarlarına hitap etti.

Antalyaspor, yıldız oyuncu Samir Nasri için imza töreni düzenledi. Basın toplantısında konuşan Nasri şu açıklamayı yaptı:

Burada olmaktan çok mutluyum. Samimi olarak söylemem gerekirse yoğun bir süreçti. Diğer İstanbul takımlarıyla da transfer görüşmeleri yaptım. Sadece Ali Şafak Öztürk ve onun vizyonu sebebiyle Antalyaspor'u seçtim. Oyuncu olarka her zaman yeni maceraları tercih ettim, Viztyonu ,güçlü taraftarı olan, tarih yazmak isteyen ve sayın Ali Şafak Öztürk gibi değerli bir başkanı olan Antalyaspor'u seçtim. Cumartesi günü elimden gelen hüneri sergileyeceğim.

'AVRUPA'NIN BÜYÜK KULÜPLERİ NASRİ'NİN PEŞİNDEYDİ'

Başkan Ali Şafak Öztürk ise, "Avrupa'nın birçok büyük kulübü Nasri'nin peşinden koşuyordu ama Antalyaspor oyuncuyu gizlice transfer etti!" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR TEZAHÜRATLARDA BULUNDU

Taraftarlar Nasri ve Öztürk lehine sık sık tezahüratlarda bulundular. Yıldız oyuncu imza töreninin ardından taraftarlara top dağıttı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler