Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dark Passage Dominos'ta köklü değişik yolda!

    Dark Passage Dominos'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre yaz mevsimi öncesi kadroda ciddi değişiklikler olacağı gündemde.

    Bu sene Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi’ni beşinci sırada tamamlayan ve playoff çeyrek finaline yükselme başarısı elde eden Dark Passage Dominos, Youth Crew'e elenmişti. Takımın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre yaz mevsimi öncesi kadroda ciddi değişiklikler olacağı gündemde.

    Geride bıraktığımız seneye oldukça önemli transferler ile giren ve adından sık sık söz ettiren Dark Passage Dominos yine de istediği başarılara ulaşamadı. Durum böyle olunca takım yetkileleri çözümü kadro değişikliğinde buldu. Yapılan açıklamaya göre;
    Koç Morning ve destek Japone ile gelecek sezon yola devam edecek olan DP yönetimi, tecrübeli yerli oyuncuları Marshall ve Ruvelius’u ise yedeğe çekeceklerini duyurdu. Lucete yerine orta koridora getirilen TRY ile yolları ayıran ekip, Türkiye’de oynamak istemediğini belirten yıldız ormancısı Kakao’nun da yedeğe çekildiğini açıkladı.

    dark passage

    Yapılan bir diğer açıklmada ise, "Yaz Mevsiminde kadromuzu başarıya aç, sorumluluklarını yerine getiren, çalışan ve takım arkadaşları ile iyi iletişimi olan oyunculardan kuracağız." şeklinde bir mesaj yayınlayan Dark Passage Dominos'un nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

    yaz mevbsimi dark

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler