Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kadıköy Boğası Twitch yayınlarına başladı !

    Fenerbahçe'li eski yıldız futbolcu Serhat Akın oyun oynarken yaptığı canlı yayınlar ile gündem oldu.

    Kadıköy Boğası lakaplı eski ünlü futbolcu hobi olarak oynadığı oyunları Twitch platfromunu kullanarak yayınlamaya başladı. Daha çok League of Legends, World of Warcraft ve türevi rekabetçi oyunları tercih eden eski futbolcu, kendi arkadaşları ile birlikte yayın yapıyor. Yayın sırasında sadece oyundan değil, futbolculuk kariyerinden, nasıl bir oyuncu olduğundan ve daha bir çok konu hakkında izleyeciler ile konuşuyor.

    SERRRRRRRRRRRRRRRRRRR-850x481

    Dün resmi Instagram hesabından bir videoyla Twitch’e başlayacağının haberini veren eski futbolcu, çocukluğundan beri futbol dışında bir diğer hobisinin video oyunları olduğunu belirtti. Serhan Akın’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklaması şu şekilde:

    “Merhaba arkadaşlar, bir süredir sizlere yolda olan yeni projemden bahsediyordum, hayırlısıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve artık Twitch üzerinden yayınlara başlamaya hazırız.
    Bugüne kadar futbolcu kimliğimle tanındım ama bunun yanında çocukluğumdan beri hayatımda olan bir diğer hobim de bilgisayar oyunlarıydı. Küçük yaşlarda başlayan bu tutkum futbolculuğumun yanında her zaman benimle birlikteydi ve artık bunu sevenlerimle de paylaşmaya karar verdim."

    Merhaba arkadaşlar, bir süredir sizlere yolda olan yeni projemden bahsediyordum, hayırlısıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve artık Twitch üzerinden yayınlara başlamaya hazırız. Bugüne kadar futbolcu kimliğimle tanındım ama bunun yanında çocukluğumdan beri hayatımda olan bir diğer hobim de bilgisayar oyunlarıydı. Küçük yaşlarda başlayan bu tutkum futbolculuğumun yanında her zaman benimle birlikteydi ve artık bunu sevenlerimle de paylaşmaya karar verdim. Yarın saat 20:00'da yayına başlayacak ve twitch.tv/serhatakin adresinden ulaşabileceğiniz kanalımızda her hafta çeşitli canlı yayınlarla birlikte sizlerle buluşacağız. Hem oyun oynayıp, hem de keyifli vakit geçireceğimiz kanalda tabii ki çok özel sürprizler, hediyeler ve çekilişler de olacak, oyunlara ilgisi olmayan arkadaşları da bekliyoruz, maksat muhabbet olsun, Twitch'de görüşmek üzere! ???????????? #kadiköyboğası #twitch

    Serhat Akin (@serhatakin81)'in paylaştığı bir gönderi ()


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler