Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    KMF 2018'de finalin adı belli oldu!

    Kış Mevsimi Finalleri'nde yarı final heyecanı tamamlandı: SUP-RBE

    Yarı finalin ilk serisinde, bir tarafta çeyrek finalde FB'yi geçen ve oyunuyla kendine hayran bırakan Team AURORA, diğer tarafta lig aşamasının en üstün takımı BAUSuperMassive'in karşılaştığı maçta oldukça heyecanlı başladı.

    İlk maçta mavi tarafta bulunan Team AURORA, çeyrek finalde bıraktığı yerden devam ederek maçın ortasında kontrolü eline aldı ve bir daha rakibe vermedi. BAUSuperMassive'in kompozisyonuna karşı hep doğru cevapları bulan ve SnowFlower'ın etkinliğini en aza indiren AUR seriye 1-0 önde başladı.

    İkinci maçta Elise'i çok etkin kullanan bir Stomaged vardı. BAUSuperMassive'in baştan sona üstün götürdüğü ve neredeyse tüm takım savaşlarını çok daha iyi oynadığı karşılaşmayla birlikte seride durum 1-1'e geldi.

    Üçüncü maça geçtiğimizdeyse Vadi'ye hakim olan tek bir şey vardı: Kaos. AUR'un Vayne seçimi yaptığı karşılaşmada iki nişancı da parladı, hem Rain hem de Zeitnot maçın farklı anlarında öne çıktı. Team AURORA kitle kontrollerini iyi uygulayabildiği tüm savaşlarda Zeitnot'u yakalayıp kazanırken, komboların düzgün yapılamadığı tüm anlar Kai'Sa oynayan SUP nişancısı için bir fırsat olarak geri dönüyordu.

    Maçın 37. dakikasına girdiğimizde Rain 11 skorda, Zeitnot ise 17 skordaydı. 39. dakikada Baron etrafında çıkan ve Panky'nin yetişemediği savaş Team AURORA'nın sonu oldu, maç boyunca sürekli üstünlüğü yakalayan ama bunu galibiyete çeviremeyen BAUSuperMassive sonunda seride öne geçmeyi başardı.

    Son maçta Team AURORA ayakta kalmaya çalışsa da, GBM'in Ryze'ı ve onun etrafında çok iyi takım oyunu oynayan BAUSuperMassive üstünlüğü ele geçirdikten sonra maçın ellerinden kayıp gitmesine izin vermedi ve seriden zaferle ayrılan taraf oldu.

    Yarı final serisini 3-1'le geçen BAUSuperMassive bu sonuçla birlikte lige katıldığı 2016 Kış Mevsimi'nden bu yana tüm mevsimlerde finale yükselmeyi başardı ve 2018 Kış Mevsimi Finali'nin de ilk takımı oldu.

    İkinci yarı final serisinden zaferle ayrılan ekip YouthCREW'u 3-0'la geçen Royal Bandits oldu.

    Serinin ilk maçında YouthCREW mücadeleye iyi başlasa da Royal Bandits'in ivme kazanması uzun sürmedi. YC'nin kaçışı olmayan kompozisyonuna karşı Cepted'ın Anivia duvarları büyük iş yaptı ve Royal Bandits rakip oyuncuları bir bir yakalayarak galibiyetin kapılarını araladı.

    İkinci maçtaysa Royal Bandits'in çok daha aktif bir oyun oynadığına şahit olduk. Özellikle Malrang'ın erken safhadaki etkinliği ve Broken Blade'in 1'e 1 takaslarda Elwind'e büyük üstünlük sağlaması, Royal Bandits'in maçın kilidini erken safhada kırıp atmasına yol açtı. Dumbledoge'un da Braum'la harikalar yarattığı mücadele sonunda Royal Bandits seride 2-0 öne geçti.

    Son maçtaysa RBE - YC maçından ziyade adeta "Malrang Şov" izledik. Rek'Sai ile maçın ilk dakikalarında üç kere üst koridora gidip Elwind'i oyundan düşüren, ardından Bulut Ejderi'yle Alamet'i alan ve kartopu etkisini diğer koridorlara da yayarak çığ etkisi yaratan Koreli ormancı, YouthCREW'un teslim olmasına yol açtı ve mücadele 21. dakikada sonlandı.

    Bu sonuçla beraber 22 Nisan'da 2018 Kış Mevsimi Finali'nde karşılaşacak takımlar BAUSuperMassive ile Royal Bandits oldu.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler