Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    PUBG'nin Türkiye satış rakamları açıklandı!

    Dünyayı kasıp kavuran ve dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın Türkiye dağıtımcısı TamGae, oyunun ülkemizdeki satış performansını açıkladı.

    Battle royale modu oyun dünyasında fenomen bir hale geldi. Oyun tutkunlarının bu duruma ilgisi ciddi bir şekilde artmaya devam edince PlayerUnknown’s Battlegrounds dünya genelinde satış rekorlarını alt üst etti.

    Steam üzerinden anlık 3 milyon oyuncu rakamına ulaşan PUBG kendine ait rekoru da geliştirmişti. Oyun dünyada popüler olduğu kadar Türkiye'de de popülerleşti ve herkes bu popülerliğin rakamsal karşılığını merak ediyordu.

    PUBG-rehber

    PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Türkiye dağıtımcısı TamGame geçtiğimiz günlerde ülkemize ait verileri paylaştı. TamGame’in paylaştığı verilere göre Steam üzerinde PUBG sahibi olan 510 bin Türk oyun sever bulunuyor. Ülkemizde PUBG oynayan ortalama anlık oyuncu sayısı ise 65 bin olarak paylaşıldı. Bu veriler yalnızca PC platformuna ait olurken 510 bin gibi yüksek bir satış rakamı elde etmesi bir hayli dikkat çekici.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler