Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yatırımlar büyüyerek devam ediyor!

    Türkiye'de girişimcilik deyince akla ilk gelen isimlerden Hakan Baş ve Nevzat Aydın e-spor ortak paydasında buluştu.

    Tüm dünyada çok hızlı bir şekilde büyüyen espor sektörü için Türkiye'de de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kış Mevsimi normal sezonu ilk sırada tamamlayan BAUSuperMassive, Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarından biri olan Nevzat Aydın ile Bahçeşehir Okulları’ndan ciddi bir yatırım aldı.

    Bugüne kadar 30 şirkete toplamda 16 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiğini ifade eden Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, “İnsanların yaşayış şekillerinde değişiklik yaratacağına inandığım iş modellerine ve girişimcilere yatırım yapmak beni heyecanlandırıyor. Espor sektörü bu anlamda bir süredir beni heyecanlandıran bir alan. Özellikle son 3-4 senedir genç bir kesimin hayatının parçası haline gelmiş durumda. Böyle bir sektörü göz ardı etmem imkansızdı. Uzun bir süre sektörü ve oyuncuları gözlemledim. Şartlar olgunlaştıktan sonra gerekli adımları attık” dedi.

    Esporun son zamanlarda yatırım yapılabilecek en önemli alanlardan biri olduğunu belirten Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, şu anda Türkiye’de bu alanla ilgilenen 3 milyon civarında takipçi olduğunu anlattı.Yücel, “Yaklaşık 2 yıl önce SuperMassive’e isim sponsoru olarak espor alanına giriş yapmıştık. Daha sonra Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi ile eSpor bursu uygulamasını hayata geçirdik. Şimdi de Nevzat Aydın ile yaptığımız yatırımla eSporda öne çıkıyoruz. Bundan sonraki sezonda BAU SuperMassive takımının ismi Bahçeşehir SuperMassive olacak” diye konuştu.

    Peak Games’in de kurucusu olan Hakan Baş, aynı sektörden Onur Aksu ve Kaan Karamancı ile birlikte 6 Ocak 2016’da SuperMassive takımını kurdu. Aldıkları yatırımı kadrolarındaki oyuncuların bütçelerini karşılamak ve kadrolarını güçlendirmek için kullanacaklarını ifade eden Hakan Baş ise, yapılan yatırım hakkında, “Takım, kurulduğundan bu yana 4 sezonda 4 kez finale kaldı. Bunların 2’sini kazandık. Bu sezonu da ligi açık ara lider bitirdik. Hedefimiz Berlin’deki elemeleri geçip, Paris’te final oynamak. Şu anki kadromuzla finalde başarıyı yakalayabiliriz” diye konuştu.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler