Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    CS GO'da önemli değişiklik!

    Valve, CS GO'nun takas sistemini değiştiriyor. Atılan bu adımla birlikte birçok tepkiyi de üzerine çekmiş durumda.

    Yapılan değişikliğin ardından oyuncular artık yaptıkları takaslardan sonra oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kalacaklar.
    Steam içinde ve dışında oldukça büyük bir pazara sahip olan CS GO’nun bu özelliği ise görünen o ki Valve’in aldığı karar ile birlikte oldukça sarsılacak gibi duruyor.

    Uzun bir zamandır CS GO’nun skinleri üzerinden bet ve takas yapan birçok siteyle ilgili çalışmalar yürüten Valve, nihayetinde aldığı kararla birlikte bu soruna kökten bir çözüm bulmayı hedefliyor. Yapılan değişiklikle birlikte bundan sonra oyuncuların herhangi bir CS GO skini takas etmeleri, aynı zamanda bu eşyanın 7 günlük bir takas yasağı almasına da sebep olacak.

    Bu durum ise en çok CS GO skinleri üzerinden bet yapan siteleri etkileyecek gibi gözüküyor. Yapılan değişiklikle birlikte bu gibi sitelerin kullandığı bot hesapların ciddi anlamda gecikmesine sebep olacak olan bu durum, daha şimdiden birçok CS GO severin de tepkisini çekmiş durumda.
    Valve'nin yaptığı bu değişiklik daha çok konuşulacak gibi duruyor. Konuyla ilgili Valve'nin nasıl bir adım atacağını ise zaman gösterecek.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler