Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2018 Kış Mevsimi'nde yarı finalistler belli oldu!

    Kış Mevsimi Finalleri'nde yarı finale adını yazdıran son takım YouthCREW oldu.

    Kış Mevsimi Finalleri'nin ilk aşaması olan çeyrek final, dün oynanan YouthCREW - Dark Passage.Dominos serisiyle son buldu.

    Bu aşamaya gelmeden önce oldukça dağınık bir görüntü çizen Dark Passage.Dominos'un, son haftalarda iyice toparlanıp vites arttıran YouthCREW karşısında ne yapacağı merakla bekleniyordu.
    5 maçlık serinin ilk maçına çok hızlı başlayan bir DP gördük, takım toparlanmış ve o uyumsuzluğunu üzerinden atmış gibiydi ki, alt koridor inhibitöründe yapılan bir savaştan sonra sadece maçın değil serinin de kaderi tamamen değişti. Savaştan 5'e 0 çıkan DP, bu dakikadan sonra geç oyun kompozisyonu kuran YouthCREW karşısında hiçbir şey yapamadı ve YC seride 1-0 öne geçti.

    İkinci maçta DP'nin agresif oynaması gereken kompozisyonuna karşı yine geç oyun seçimleri yapan YouthCREW bu sefer bambaşka bir görüntü çizdi. Maçın erken safhalarında kontrolü ele alan YC dakikalar geçtikçe her hamlesiyle altın farkını biraz daha arttırdı ve özellikle Elwind'le CoCo'nun üstün performanslarıyla 2. maçı kapamayı başardı.

    Son maça gelindiğinde artık fırtınayı durdurmanın yolu kalmamıştı. Mojito'nun Trundle'la 3 skorla "Merhaba" dediği karşılaşma başladığı gibi devam etti, YouthCREW bu maçta da özellikle Mojito ve CoCo'nun agresif oyunu sayesinde zorlanmadan galibiyete ulaşarak yarı finale adını yazdırdı.

    YARI FİNALLER GELECEK HAFTA

    Bu sonuçların ardından yarı finalde BAUSuperMassive ile Team AURORA eşleşirken, diğer yarı final eşleşmesi Royal Bandits ile YouthCREW arasında olacak.

    SUP - AUR mücadelesi 13 Nisan Cuma günü saat 18.00'da başlayacak, RBE - YC karşılaşmasıysa 14 Nisan Cumartesi günü 15.00'da oynanacak. Ayrıca bu mücadelelerde kaybeden taraflar 15 Nisan Pazar günü yine 15.00'da 3.lük maçı için bu mevsim son kez Vadi'ye inecek.

    Kaynak:https://tr.lolesports.com/tr/makaleler/youthcrew-hizli-bir-zaferle-yari-finalde

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler