Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    LoL tutkunlarına müjdeli haber! KMF biletleri satışa sunulacak!

    22 Nisan'daki KIş Mevsimi Finalleri için biletler satışa çıkıyor.

    Özet geç: Önerileriniz sonucu KMF’nin 22 Nisan’da O Ses Türkiye stüdyolarında gerçekleşecek final mücadelesi için biletler 5 Nisan ve 8 Nisan olmak üzere iki farklı tarihte satışa çıkacak. Biletler Mobilet üzerinden 15 TL’ye alınabilecek.

    Hatırlayacağınız üzere kısa süre önce Kış Mevsimi Finalleri duyurusunu paylaşmış ve final mücadelesinin O Ses Türkiye stüdyolarında olacağını açıklamıştık. Geçmiş etkinliklerimizde sunduğumuz izleyici deneyimine ulaşamayacağımızı düşündüğümüz için, 22 Nisan’da gerçekleşecek finalde bilet satışı yapmayıp yalnızca davet usulü izleyici almayı planlamıştık. Duyuruyu yayımladıktan sonra hem geri bildirimleriniz hem de neredeyse tüm espor tutkunlarının aynı yönde istek belirtmesi bu kararımızı yeniden değerlendirmemizi sağladı.

    İlk başta aldığımız “bilet satışı yapmama” kararının en önemli sebebi; binlerce kişiye sadece maç izlerken değil maç aralarında, etkinlik öncesinde ve sonrasında da birçok farklı imkan sunduğumuz bir etkinlik arenasından, daha eksik bir deneyim sunacağımız ve yan imkanların çok kısıtlı olacağı bir TV stüdyosuna geçecek olmamızdı. Ancak sizden gelen yoğun talepleri duymamak mümkün değildi, bu yüzden eski etkinliklerimize oranla çok az sayıda olsa da 22 Nisan’daki final için 500 bileti satışa sunmaya karar verdik.

    Bu değişikliğin Kış Mevsimi Finalleri deneyimini arenada yaşamak isteyen tüm taraftarlarımızı mutlu edemeyeceğinin farkındayız. Geçtiğimiz yıl 2000 civarı biletli izleyiciyi ağırladığımız KMF 2017’nin ardından bu yıl daha ufak bir alana geçtiğimiz için aynı deneyimi sağlamamız mümkün olmayacak.

    O Ses Türkiye stüdyolarının kapasitesi gereği kısıtlı sayıda bilet satışı olacağı için, herkesin biletlere olabildiğince eşit şartlarda ulaşmasını istiyoruz. Bu yüzden bilet satışını iki aşamalı olarak gerçekleştireceğiz.

    Bilet satış tarihleri

    5 Nisan Perşembe - Saat 18.00
    8 Nisan Pazar - Saat 11.00
    Fiyatı 15 TL olarak belirlenen Kış Mevsimi Finalleri’nin biletleri Mobilet üzerinden satışa sunulacak ve biletini satın almış tüm izleyiciler Yüce Asa Jax kostümünün sahibi olacak. Kişi başı satın alınabilecek maksimum bilet sayısını ise 2 olarak belirledik.

    Bilet satışlarının açılacağı tüm günlerde yeniden hatırlatma geçeceğiz, ancak yine de KMF’ye gelmek isteyen tüm izleyicilerimizin yukarıdaki tarihleri not almasını öneriyoruz.

    Son olarak, bu değişikliği yapmamızda önemli rol oynayan tüm espor tutkunlarına teşekkürler, Kış Mevsimi Finalleri’nde görüşmek üzere!

    Kaynak: https://tr.lolesports.com/tr/makaleler/kis-mevsimi-finalleri-ne-bekliyoruz

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler