Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Temsilcimiz Space Soldiers finalde

    Türkiye'nin uluslararası alanda en fazla başarısına sahip temsilcimiz olan Space Soldiers, katıldığı GG:Origin turnuvasında finale yükseldi.

    Şampiyon olan takımın IEM Sydney 2018‘e katılma hakkı elde edeceği turnuvada temsilcimizin Sidney’e gitmek için kazanmaktan başka şansı kalmadı. Bu yolda da yarı finaldeki rakibimiz Polonya’nın önemli organizasyonlarından Virtus.pro idi. bo3 formatında oynanan maçın hiç bu kadar kolay geçeceğini beklemiyorduk. İlk harita temsilcimiz tarafından Cobblestone olarak belirlendi. İlk yarıda 11-4 gibi bir skorla Space Soldiers üstünlüğü vardı. İkinci yarıda da bu skoru koruyan temsilcimiz maçtan 16-4 galip ayrıldı ve seride durumu 1-0’a getirdi.

    İkinci harita ise rakip takım tarafından Train olarak tercih edildi. Virtus.pro final için mutlaka bu maçı kazanmak zorundaydı. Space Soldiers ilk yarıyı 13-2 önde kapattı. Rakip skorun vermiş olduğu moral bozukluğuyla iyice oyundan düştü ve temsilcimiz maçı 16-4 kazandı. 2-0’a gelen seri Space Soldiers galibiyetiyle sonuçlandı. Temsilcimizde İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş‘in sergilemiş olduğu 46 öldürme 21 ölümlük performans, oyuncunun ne kadar formda olduğunu bizlere kanıtlar nitelikteydi.

    Space Soldiers’ın GG:Origin finalindeki rakibi kim olacak?
    Temsilcimizin finalde karşılaşacağı ekip daha belli olmadı. Aslında bir diğer yarı final eşleşmesindeki 2. takım bile belli olmadı. Bugün Heroic-Windigo maçının kazananı yarı finalde HellRaisers ile karşılaşacak. Bu maçın kazananı ise temsilcimizin finaldeki rakibi olacak.

    Kaynak: playerbros.com

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler