Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Counter-Strike turnuvasının biletleri satışta

    24 Haziran 2018 Pazar günü, BLAST Pro Series, dünya çapında bir Counter-Strike turnuvasını İstanbul’daki Ülker Sports Arena‘ya getiriyor. Tamamı kapalı arena içerisinde, dünyanın en iyi takımlarından 6’sı, BLAST Pro Series’in ikonik kupasını ve 250.000$‘lık ödül havuzunu paylaşmak için bir araya geliyor! Biletler 2 Nisan’da satışa çıkıyor!

    Türk elektronik sporlar tarihinde ilk kez, dünyanın en büyük takımları, uluslararası bir organizasyon olan BLAST Pro Series ile şehre geliyor ve Türk CS:GO severleri bu yepyeni, enerji dolu turnuvanın heyecanına ortak ediyor.

    Tamamı kapalı olan arenada, dijital bir rekabet ortamına dönüştürülen bir sahnede: A şeklinde hazırlanacak podyum üzerinde, 6 takım, aynı anda devasa dijital bir düzenle kurulan ekranda, yüzlerce hareket eden ışığın içinde, muhteşem seslendirme ile birbiriyle mücadele edecek. Daha önce hiç tatmadığınız canlı bir deneyim, Türkiye’de ilk defa olarak sunulacak ve esporun en büyük yıldızları sahnede olacak.

    SK Gaming (dünyanın en meşhur Brezilyalıları), FaZe Clan (Major finalistleri ve dünya sıralamasının 1.si), Space Soldiers (WESG Dünya İkincisi, Türk Yıldızlar), Astralis (Major 2017’nin Şampiyonları), Efsanevi Ninjas in Pyjamas ve 2018 Major’un şampiyonu Cloud9 (Türk asıllı oyuncu Tarik ile birlikte)

    Finn “Karrigan” Andersen, dünyanın 1 numaralı takımı FaZe Clan’ın kaptanı da İstanbul’da sahnede olacak ve bir kez daha BLAST Pro Series’de yer almak için gün sayıyor;

    Turnuva, 23 – 24 Haziran’da, önce grup maçları olarak başlayacak ve finaller Ülker Sports Arena’da, 24 Haziran Pazar günü oynanacak. 24 Haziran’da yapılacak finaller için biletler, www.mobilet.com adresinde, 2 Nisan saat 13:00’te satışa sunulacak.

    Organizasyonun kapıları öğlen 12.00’da açılacak ve bitiş akşam 22:00 civarında olacak. Biletler, 24 Haziran’da Ülker Sports Arena’daki turnuva ve eğlence dolu fanzone için tüm gün geçerli girişi sağlayacak. Organizasyonla ilgili bilgiler, program ve içeride yer alacak aktiviteler, önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler