Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Virtus.pro'ya kadro değişikliği yaramıyor!

    Virtus.pro, uzun yıllar sonra kadrosunda değişikliğe gitti fakat StarLadder i-League sonuçları bunun işe yaramadığını gösteriyor.

    Köklü Counter-Strike takımı Virtus.pro, kadro değişikliği sonrasında istediği sonuçları elde edemiyor. Polonyalılar, iki gün önce başlayan StarLadder i-League Sezon 4'te, ilk üç maç sonucunda bir galibiyet ve iki mağlubiyet aldı.

    Turnuvanın açılış gününde mousesports'a 2-1 ile yenilen VP, sonrasında turnuvanın en zayıf takımı MVP PK'i uzatmalarla 2-1 mağlup etmişti. Az önce tamamlanan karşılaşmada ise cs_summit2 şampiyonu Team Liquid, Keith "NAF" Markovic'in muhteşem oyununun da desteğiyle Virtus.pro'yu 2-0 yenmeyi başardı.

    Wiktor "TaZ" Wojtas'ın takımdan ayrılmasının ardından genç yıldız Michal "MICHU" Müller Virtus.pro kadrosuna dahil olmuştu. 21 yaşındaki oyuncu mousesports mağlubiyetinde takımın en iyisiydi, MVP PK galibiyetindeyse sıradan bir görüntü ortaya koymuştu. 2-0'lık Liquid yenilgisindeyse MICHU da takımın veteranları gibi silik bir performans ortaya koydu.

    Üç maç sonunda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyete sahip Virtus.pro, bir yenilgi daha alırsa turnuvaya veda edecek. Liquid'in ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Kuzey Amerika takımı bir galibiyet daha alırsa adını çeyrek finale yazdıracak. (Sporx)

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler