Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    League of Legends Üniversite Ligi heyecanı başlıyor

    Dünyanın en popüler espor oyunlarından biri olan League of Legends, Riot Games tarafından düzenlenen ve Electronic Sports League (ESL) tarafından yürütülen Üniversite Ligi ile bu sene de amatör oyunculara profesyonelliğin kapılarını açmaya geliyor.

    League of Legends takipçilerinin yakından tanıdığı Scarlet, NoelDayı gibi isimlerin ve espor severlerin sıklıkla söz ettiği Thaldrin, Eomer gibi oyuncuların performanslarını sergileyerek yükselme şansı bulduğu Üniversite Ligi'ne gösterilen ilgi katlanarak devam ediyor.

    Üniversite Ligi'nin önemli tarihleri yakın zamanda açıklandı ve elemeler için kayıtlar başladı. 1 Şubat'ta başlayan eleme kayıtları 22 Şubat tarihine kadar sürecek. Ön elemeler, 24-25 Şubat ve 3-4 Mart tarihlerinde iki aşamalı olarak yapılacak. Grup aşamalarının, ön elemelerden hemen sonra 10 Mart'ta başlayıp 1 Nisan tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Üniversite Ligi, Grup aşamalarını takiben 7-8 ve 14-15 Nisan tarihlerinde Çeyrek Final ve 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak Yarı Final ve Büyük Final karşılaşmalarıyla sonlanacak.

    Riot Turnuva Platformu (RTP) üzerinden gerçekleşen turnuvaya, aynı üniversiteden olup takımlarını kuran öğrenciler katılabiliyor ve kazananlar çeşitli miktarlarda ödül çekleri ve RP ile ödüllendiriliyor. Örgün veya ikinci öğretimde okuyan, Açıköğretim, Meslek Yüksek Okulu, Yüksek Lisans veya Doktora programlarına kayıtlı tüm öğrenciler lige katılabiliyor. Üniversitelerden katılacak takım sayısı konusunda kısıtlama yapılmadı, ancak her oyuncunun yalnızca 1 takımda yer alabileceği açıklandı.

    Her sene heyecanla beklenen ve League of Legends oynayan üniversiteliler arasında hayli popüler olan lige, gösterilen destek de dikkat çekiyor. Turnuva öncesinde ve sonrasında gerçekleşebilecek her türlü sorun ve sorulacak her türlü soru için turnuva yöneticisi olan ESL'in, resmi iletişim kanalı ESL Türkiye Discord sunucusu yetkilileri 7/24 destek sağlıyor.

    Bu mücadeleye girmek isteyen tüm üniversite öğrencileri, bir an önce https://battlegrounds.tr.leagueoflegends.com/tct linkinden kayıtlarını oluşturup elemelerde kendilerini gösterebilir ve profesyonel espor kariyerlerinin ilk adımlarını atabilir.

    Lige katılamayanlar ise bu heyecanı ve lige özel içerikleri Üniversite Ligi'nin https://twitter.com/uLigLoL ve https://www.instagram.com/uliglol/ sayfalarından takip edebilir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler