Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    FSC'de büyük final akşamı

    FS Championship #2 turnuvasında bu akşam IEM Katowice'ye katılacak olan son takım belli olacak.

    İçlerinde Space Soldiers'ın da bulunduğu 16 takımın Polonya'nın Katowice şehrinde düzenlenecek turnuvada son bileti kapmak için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettikleri play-offların sonuna geldik. Çıkma olasılığı en yüksek görülen takımları finalde göremedik ne yazık ki…

    Çeyrek finallerde temsilcimiz Space Soldiers, AVANGAR'a mağlup oldu. Dünya sıralamasında 9. sırada bulunan ve son günlerde Space Soldiers'la birlikte ESL Pro Lig için mücadele veren Natus Vincere, Epsilon'a kaybetti. Takım içi sorunlar nedeniyle son günlerde kadro değişiklikleri geçiren Fatih "gob b" Dayik önderliğindeki BIG, AGO'ya yenildi.

    Yarı finallerde ise AVANGAR – mousesports eşleşmesinde ilk haritayı kaybetmesine rağmen AVANGAR, BO3'ün avantajlarını sonuna kadar kullanıp mousesports'u son harita olan Train'de 16-14 yenerek büyük bir sürprizle adını finale yazdırdı. Başa baş bir mücadele izlenilen karşılaşmada sadece mousesports'ta STYKO'nun pek gününde olmadığı söylenebilir.

    Yarı finalin diğer maçında ise Epsilon ile AGO karşılaştı. Epsilon seçimi olan Cobblestone haritasında AGO'dan "phr" in müthiş oyunu ve "snatchie" nin 20 awp kill'i ile verdiği katkıyla birlikte harita 16-13 AGO lehine kapandı. AGO, kendi seçimi olan Mirage haritasında ise ezici bir üstünlük (16-5) kurarak maçı 2-0 kazandı; adını final mücadelesine yazdırmış oldu.

    AGO – AVANGAR mücadelesinde "Jame" - "snatchie" karşılaşmalarının maçın sonucuna doğrudan etki etmesi; "buster" - "phr" ikilisinin oyun içerisinde alacakları roller ve sorumluluklar merakla bekleniyor. Bu akşam 18.00'de başlayacak olan final mücadelesi BO3 üzerinden oynanacak ve kazanan IEM Katowice'ye son takım olarak dahil olacak. (Sporx)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler