Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    CS:GO BLAST Pro Series İstanbul'da düzenlenecek

    Ocak ayının başında BLAST Pro Series yetkilileri İstanbul'a gelerek farklı stadyumları gezmesiyle birlikte Espor takipçilerini oldukça heyecanlandırmışlardı.Bu denli büyük bir CS:GO organizasyonun ülkemize gelme ihtimali bile sevinmemize yol açmıştı.

    Blast Pro Series İstanbul resmen gerçeğe dönüştü. Turnuvanın Vodafone Park, Türk Telekom Stadı veya Ülker Stadı'dan birinde olacağı tahmin edilirken ülkemizi yurtdışında temsil eden Space Soldiers takımı turnuvaya direkt davet edileceği kesin. CS:GO'daki gururumuz dışında turnuvaya SK Gaming, North, Astralis, G2 Esports, FaZe Clan ve Cloud9 gibi dünyanın en büyük CS:GO takımları arasından beş isim daha dahil olacak. 6 takımın iki gün boyunca kıyasıya mücadele vereceği Blast Pro'da şampiyon ise 250,000 dolarlık büyük ödülü evine götürcek.

    BLAST Pro Series İstanbul Etkinlik Direktörü Bettina Kuperman yaptığı açıklamada:

    ''BLAST Pro Series'in İstanbul'da düzenlenecek olmasından dolayı oldukça heyecanlıyız. İstanbul'daki seyirciler için ilginç bir tecrübe olacak. Blast Pro Series İstanbul'un düzenleyeceğimiz seriler için öncü etkinlik olmasını hedefliyoruz. Eğlence ve heyecan dolu bu hafta sonuna, tüm seyircileri davet ediyoruz.''

    Space Soldiers oyun içi lideri MAJ3R ise:

    ''Hepimiz, Kopenhag'da düzenenlenen BLAST Pro Series'i izledik. Etkinlik ve turnuva muhteşem görünüyordu. Arenada oynayan takımların konsepti, hem oyuncu hem de taraftarların perspektifinden harika görünüyordu. BLAST Pro Series İstanbul için davet aldığımızda, takım olarak tamamen motive olduk. Dünyadaki en iyi takımlarla, kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Bu çok etkileyici bir deneyim olacak.''

    BLAST Pro Series yapımcısı Jordi Roig son olarak şunları ekledi:

    ''Türkiye, otuz milyondan fazla espor meraklısıyla en hızlı büyüyen espor ülkelerinden biri. Türk takımları istikrarlı bir şekilde yukarı tırmanmaya devam ediyor. Bu yüzden İstanbul bizim için beklenen bir sonuç oldu ve yeni bir rekorun kırılacağı bir etkinliğin olacağından hiç şüphemiz yok.''dedi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler