Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    UNiVeRse'in yeni takımı Fnatic oldu

    Evil Geniuses'dan sonra Saahil "UNiVeRse" Arora'nın yeni evi Güney Doğu Asya oldu. Universe, kendi gibi Dota'nın emektarlarından olan Chong Xin "Ohaiyo" Khoo'nun Fnatic'ten çıkmasından ardından takımın yeni Offlane oyuncusu oldu.

    Geçen ay Evil Geniuses sürpriz bir duyuruyla UNiVeRse ile yollarını ayırdıklarını ve Fear'ın tekrar kadroya döndüğünü açıklamıştı.

    UNiVeRse o zamandan beri herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Bunu fısat bilen Fnatic yetkilileri geçtiğimiz hafta Ohaiyo ile yollarını ayırdı ve Universe ile görüşmeye başladı. Kısa bir görüşmenin ardından anlaşmaya varan taraflar, bu haberin duyurusunu sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu.

    Ohaiyo'nun takımdan ayrılışı her ne kadar Fnatic taraftarları için sürpriz olsa da yerine gelen isim gideni aratmayacak gibi...

    Fnatic, UNiVeRse gelmeden önce Dota Pro Circuit'te 11. sırada bulunuyordu ve 202 puana sahiplerdi. Tüm oyuncuları 67,5 puana sahip. UNiVeRse ise 255 puanıyla takımı yükseklere taşıdı ve 315 puanıyla 9. sırada bulunan Na'Vi'nin önüne geçtiler.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler