Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    League of Legends'ta All-Star heyecanı

    Dünyanın en iyi League of Legends oyuncularını 7-11 Aralık tarihleri arasında Los Angeles’ta karşı karşıya getirecek olan League of Legends All-Star Etkinliği başlıyor.

    Türkiye’nin de rüya takımıyla yer alacağı etkinlikte 8 ayrı bölgeden katılan LoL efsaneleri, üç gün boyunca en iyiyi belirlemek için mücadele edecek.

    Etkinlik, bölgelerarası karşılaşmaların yanı sıra efsane LoL oyuncularının bire bir mücadelelerine de sahne olacak. Türkiye, etkinlikte Güney Kore, Çin, Kuzey Amerika, Avrupa, LMS (Tayvan, Hong Kong, Makao), Güneydoğu Asya ve Brezilya ligleriyle birlikte uluslararası arenada en başarılı 8 bölgeden biri olarak yer alacak.

    Etkinlikte Türkiye’yi temsil edecek rüya takımın kadrosu 70 bine yakın League of Legends oyuncusunun oylarıyla belirlendi. League of Legends All-Star Türkiye kadrosu üst koridorda Thaldrin (1907 Fenerbahçe), ormanda Stomaged (BAUSuperMassive), orta koridorda Frozen (1907 Fenerbahçe), alt koridorda Zeitnot (BAUSuperMassive) ve destekte Zergsting’den (Team AURORA) oluşuyor. Takımın koçluğunu 1907 Fenerbahçe’nin koçu Pades üstleniyor.

    Yenilenen All-Star rekabeti ve heyecanı doruğa taşıyacak

    League of Legends All-Star Etkinliği, bu yıl daha rekabetçi ve heyecan verici bir mücadele ortamı sunmak üzere yenilendi. 8 ayrı bölgedeki League of Legends topluluğunun oylarıyla seçilen en iyi profesyonel oyunculardan oluşan takımları itibar için karşı karşıya getiren bu büyük etkinlik, kendini ispat etmek isteyen takım ve oyuncuların her şeyini ortaya koyduğu eşsiz bir mücadeleye dönüşecek.

    2017 All-Star Etkinliği, ana etkinlik turnuvası ve bire bir mücadelelerden oluşan 1v1 turnuvası olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Ana etkinlikte takımlar iki gruba ayrılarak tek maç üzerinden lig usulü seriler oynayacak. Her grubun en iyi ikişer takımı, beş maç üzerinden oynanacak finallere kalabilmek için yarı finallere çıkacak.

    1v1 turnuvası, her bölge koçunun ikişer seçimiyle toplam 16 oyuncudan oluşacak. Bu oyuncular tekli eleme tablosunda karşı karşıya gelecek. 16'lı raunt ve çeyrek finaller tek maç üzerinden oynanırken, yarı final ve final karşılaşmaları üç maç üzerinden oynanacak. Bire bir karşılaşmalarda özellikle Türkiye’den Zeitnot ve Avrupa’dan Rekkles’ın karşı karşıya geleceği, dev düello heyecanla bekleniyor. Etkinlik, aynı zamanda sezon sonu güncellemesiyle gelen yeni rün sisteminin sunduğu yepyeni oyun stillerinin dünya çapında profesyonel oyuncular tarafından Vadi’ye yansıtıldığı dünya çapındaki ilk organizasyonlardan biri olacak.

    Maçlar Twitch ve YouTube’dan canlı yayınlanacak

    Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde bulunan NA LCS Stüdyolarında gerçekleşecek olan etkinlik, 7 Aralık’ı 8 Aralık’a bağlayan gece yarısından sonra saat 02.00’da başlayacak. Karşılaşmalar Riot Games Türkiye Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve LoLespor YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından Türkçe anlatımla canlı olarak yayınlanacak. Maç takvimi ve diğer tüm detaylar için http://www.lolespor.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler