Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Intel ESL Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Haftalar boyunca devam eden elemelerin ardından final heyecanına sahne olan Intel ESL Türkiye Şampiyonası'ndan sona erdi.

    Yılın en büyük espor etkinliği Intel ESL Türkiye Şampiyonası, 4 - 5 Kasım tarihlerinde Volkswagen Arena'da gerçekleşen büyük finalle sona erdi. Dota 2 ve CS:GO finallerinin yanı sıra PUBG ve FIFA 18 turnuvalarına da sahne olan etkinlikte Red Bull Mind Gamers offline elemeleri de gerçekleşti.

    Dota 2 Finali’nde geçen yılın Red Bull Son Şampiyon kazananı Team Entelechy ile Eski Jenerasyon takımları karşı karşıya geldi. BO3 (Best of 3) olarak gerçekleşen seride 2 maçı da alarak rakibini geçen ve hem kupanın hem de para ödülünün sahibi olan takım Eski Jenerasyon'du.

    25.000 TL’lik ödül havuzuna sahip olan PUBG Invitational Finali’nde ise toplam 17 takım yarıştı. Türkiye’nin ünlü oyun yayıncılarının da aralarında bulunduğu ekipler arasında oynanan dört maçın ardından GPay Ice takımı 1. olarak kupayı kaldırdı. ASUS’un davetlisi olarak son katılımı yapan UGC ekibi 2., Meet Your Destroyers ise 3. oldu.

    5 Kasım'da ise etkinlik FIFA 18 finali ile başladı. Fenerbahçe 1907 oyuncusu Emirhan "Aniva7" Erdem ve Futbolist takımının oyuncusu İsmail Can “İsopowerr” Yerinde karşı karşıya geldiler ve İsopwerr rakibini çok zorlanmadan geçerek şampiyon olmayı başardı. Hemen ardından başlayan CS:GO finallerinde ise Dark Passage.BKM Express ve Sons of Snakes ekipleri inanılmaz bir mücadele sergilediler. Durumu 2-3’e getiren Sons of Snakes uzatmalara giden maçı 19-16 kazandı ve şampiyon unvanını elde etti.

    Intel ESL Türkiye Şampiyonası, etkinlik alanındaki coşku bir yana, finalleri online olarak takip edenler için de heyecan verici bir seyirlik ve deneyim oldu.

    Daha fazlası için redbull.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler