SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hem darbeci hem dopingçi

15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimine katılan ve tutuklanan Yüzbaşı Selçuk Erdem’in milli atıcı olduğu, yasaklı madde kullandığı için Mart 2016’da da 2 yıl ceza aldığı öğrenildi.

Darbe girişimi sırasında Mekanizma Tugay Komutanlığı Tank Taburunda görevli Yüzbaşı Selçuk Erdem, atıcılık milli takımında tüfek atışlarında Ordulararası Dünya Şampiyonu olmuştu. Atıcılık Federasyonu Erdem’in lisansının iptal edileceğini bildirdi.

HAKEMDE DARBECİ

Atıcılık Milli takımında uzun süre müsabakalara katılan ve tabanca atışında Dünya Ordulararası şampiyon olan, daha sonra da hakemlik yapan ve halen Berlin’de Askeri Ateşe olan Yarbay Ahmet Üçbudak da başarısız darbe girişimi sonrası görevinden alındı.

Darbe girişimi sırasında Sakarya 1.Motorize Piyade Tugay Destek Komutanı Binbaşı Selçuk Aksoy’da darbe girişiminde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Aksoy eski milli atlet ve 100 metrede 10.02’lik dereceye sahip bulunuyor.
Daha önce de Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konakladığı otele saldırı düzenleyen askerler arasında yer alan Üsteğmen Ali Sarıbey’in milli atlet olduğu ve Dünya Ordulararası Şampiyonluğu bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler