SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda erken final

Son dünya şampiyonu İsveçli Blomdahl ile Semih Saygıner, maçlarını kazanarak birbirlerine rakip oldular

Bursa'da devam eden 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nın son 32 maçları başladı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin fuaye alanında düzenlenen turnuvada Semih Saygıner, Güney Koreli Jae Ho Cho ile eşleşti. Saygıner, hep önde götürdüğü maçı 40-27 kazandı.

Diğer masada ise son dünya şampiyonu İsveçli Torbjörn Blomdahl, Turgay Orak'ı 40-19 yenerek Saygıner'in rakibi oldu. Son 16 turundaki Saygıner-Blomdahl eşleşmesi, turnuvayı takip eden bilardoseverlerce "erken final" olarak nitelendirildi.

"ÇALIŞMAKTAN ELLERİM NASIR OLDU"
İlk müsabakasını rahat bir oyunla kazanan Semih Saygıner de uzun bir aradan sonra Dünya Kupası'nda yarıştığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Bu turnuva için çok uzun bir süredir hazırlandığını anlatan Saygıner, şunları söyledi:

"Değişik duygular içerisindeyim. Dünya Kupası'na direkt son 32'den başladım. Tabii ki kazanmayı çok istiyordum. Güçlü bir rakibim vardı. Güney Kore'de beni rahat yenmişti geçen sene. Turnuva için günlerce çalıştım. Ellerim nasır oldu hatta. Şimdiki rakibim Blomdahl. İnşallah iki taraf için de zorlu geçer. İyi olan kazansın."

Blomdahl ise kazandığı maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, rakibi Turgay Orak'ın maça iyi başladığını söyledi.

Güzel bir müsabaka oynadıklarını anlatan Blomdahl, "Sonuç itibarıyla kazanmaktan dolayı mutluyum. Masalar çok güzel görünüyor, çok kaliteli oyuncular var. Herkesin çok sayı yapıp, çok iyi oynayacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Semih Saygıner ile eşleştiğinin anımsatılması üzerine İsveçli dünya şampiyonu, "Çok heyecanlı bir maç olacak. Birçok kez birlikte oynadık. İkimizin de çok iyi ve çok kötü oynadığı maçlar var. Onun için her şey olabilir. Güzel ve heyecanlı bir maç olacağına eminim" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler