SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pacquiao 1 yıl kendine gelemeyecek

"Asrın boks maçı"nda Floy Mayweather'a yenilen Manny Pacquiao'nun ameliyat olacağı ve ringlerden en az 1 yıl uzak kalacağı açıklandı.

Las Vegas'ta 'asrın boks maçı' olarak lanse edilen karşılaşmada Mayweather'ın, Manny Pacquiao'yu fena halde hırpaladığı ortaya çıktı.

Filipinli boksörün yediği dayağın ardından omzundan sakatlandığı ve ameliyat olmasının gerektiği bu yüzden de en az 1 yıl ringlerden uzak kalabileceği bildirildi.

Pacquiao rakibinin kendisini sağ elini kullanarak durdurduğunu bu yüzden de sakatlığının nedeninin kendisini döven Mayweather olduğunu iddia etti. Pacquiao danışmanı Michael Koncz ise Nevada Atletizm Komisyonuna, yaralanmayı bildirmediği iddialarını ise yalanladı.

Boks dünyasının önemli organizatörlerinden Bob Arum ise Pacquiao'nun maçtan yaklaşık 2.5 hafta önce omzundan sakatlandığını ve bu şekilde maça çıktığını iddia etti. Pacquiao'nun ameliyat olmasının ise Eylül'de bir rövanş bekleyen boks severleri hayal kırıklığına uğratacağı belirtildi.

Ceza yolda

ABD'de hafta sonu yapılan profesyonel boks yarı orta sıklet unvan maçında Floyd Mayweather'e puanla kaybeden Manny Pacquiao'nun, maç sırasında omzundaki sakatlığı gizlemesi nedeniyle ceza alabileceği açıklandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler