SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bisiklet Yol Yarışları'nda 3. gün

Büyük kadınlarda Semra Yetiş, genç kadınlarda ise Ayşe Çakır birinci oldu.

Alanya ilçesinde düzenlenen "Sezon Açılışı Bisiklet Yol Yarışları"nın 3'üncü gününde kriteryum (şehiriçi) yarışları yapıldı.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen günün ilk 2 startı, 34 kilometrelik büyük kadınlar ve genç kadınlar kategorilerinde verildi.

Büyük kadınlarda 8, genç kadınlarda ise 16 sporcu yarıştı. Yağmur nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu parkurda küçük çaplı kazalar yaşandı. Hafif yaralanan bazı sporculara yarış alanındaki ambulansta müdahale edildi. Büyük kadınlar kategorisinde Karaman Gençlikspor'dan Semra Yetiş, 53 dakika 26 saniye süreyle yarışmayı birinci tamamladı. Sakarya Telekomspor'dan Ayşenur Turgut 53 dakika 27 saniyeyle ikinciliği, aynı süre ve tekerlek farkıyla Beyza Kahveci ise üçüncülüğü elde etti.

Genç kadınlarda ise Alanya Doğa Sporları Kulübü'nden Ayşe Çakır 50 dakika 26 saniye süreyle birinci oldu. Sakarya Telekomspor'dan Zeynep Ezgi Tekinoğlu aynı süre ve tekerlek farkıyla ikinciliği, Alanya Doğa Sporları Kulübü'nden Mesude Şenol 50 dakika 27 saniye süreyle üçüncülüğü kazandı.

Kriteryum yarışları yıldız erkekler A ve B, yıldız kadın, master A ve B kategorileriyle devam ediyor. Organizasyonun 4'üncü ve son gününde ise yarın, büyük erkekler, genç erkekler ve yıldız erkek A ve B kategorilerinde yarışlar yapılacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler