SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adem vize peşinde!

Erkekler 75 kiloda milli formayı giyen Adem Kılıçcı, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na vize almak için müsabakalarını sürdürüyor.

Türkiye Boks Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Uluslararası Boks Birliği (AIBA)'nin düzenlediği AIBA Profesyonel Boks (APB) müsabakalarında mücadele eden milli boksör Adem Kılıçcı'nın, ikinci turda yarın Rus rakibi Artem Chebotarev ile karşılaşacağı bildirildi.

Türk ve Rus boksörün karşılaşması, yarın Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda, saat 21.00'de başlayacak. Müsabakaya seyirciler ücretsiz girebilecek.

8 boksörün mücadele ettiği APB maçlarının ilk turu 1 Kasım'da yapıldı. Kılıçcı, ilk tur maçında Kenyalı Abaka'yı yenerek, ikinci tura yükseldi. APB müsabakalarında 3. tur 12 Aralık, 4. tur ise 23 Ocak 2015'te oynanacak.

Adem Kılıçcı, kalan 3 maçını da kazanması durumunda olimpiyatlar için vize alacak.

Karşılaşma öncesinde açıklamada bulunan Kılıçcı, maçları kazanmak için çok çalıştığını belirterek, "APB maçının hem kendim, hem de Türkiye'nin 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda temsil edilmesi açısından öneminin farkındayım. En büyük arzum, ülkemize olimpiyat altınını getirmek, bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağım. Tüm sporseverleri ve boks seyircisini beni desteklemek için Caferağa Spor Salonu'na bekliyorum" ifadesine yer verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler