SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turkish Airlines Open'a yağmur engeli

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası'na yağmur nedeniyle ara verildi. Geçen yılın şampiyonu oyun sırasında aniden burnu kanayan Victor Dubuisson'a sağlık ekipleri müdahale etti.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Maxx Royal The Montgomerie sahasında düzenlenen, toplam 7 milyon dolar ödüllü Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası'nın ikinci gününde, Antalya merkez ve çevresinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle oyunlara ara verildi. Son şampiyon Victor Dubuisson, dünyanın 4 numarası Sergio Garcia, Henrik Stenson, Jamie Donaldson, Martin Kaymer ve Lee Westwood gibi golf dünyasının en önemli sporcularının mücadele ettiği turnuvada, sahaya çıkışlar yağış ihtimali üzerine öne alındı. İzleyicilerin şemsiyelerle takip ettiği turnuvaya, önce rüzgar ardından yağmur nedeniyle saat 12.00 sıralarında ara verildi. Turnuva yarın, yarım kalan oyunlarla devam edecek. 

Şampiyonun burnu kanadı

Turkish Airlines Open 2013'ün şampiyonu Fransız golfçü Victor Dubuisson'un, oyun sırasında burnu kanadı. 2'nci delikte burnu aniden kanayan ünlü golfçü yanında bulunan pamukla tampon yaptı. Bir süre bu şekilde oynayan Dubuisson'a 9'uncu delikte sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Kan lekesi olan tişörtünü değiştirdikten sonra Dubuisson oyununa devam etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler