SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Efsane geri dönüyor!

Michael Phelps emeklilikten çabuk sıkıldı. Efsanevi yüzücü 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda mücadele etmek için yeniden havuza dönmeyi planlıyor.

Londra Olimpiyat Oyunları sonrası emekli olduğunu açıklayan Michael Phelps uzun bir aradan sonra yeniden havuza dönüyor.

Geçtiğimiz aylarda yeniden antrenmanlara başlayan Phelps, 24-26 Nisan arasında Arizona'da yapılacak yarışlara katılarak resmen emeklilik günlerine son vermiş olacak. Peki 28 yaşındaki efsanevi yüzücü 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılacak mı?

Phelps'in antrenörü Bob Bowman bu konuda karar vermek için henüz erken olduğunu dile getirdi. Bowman, "Michael bir süredir düzenli olarak antrenman yapıyor. Şu anda iyi durumda. Ancak Rio'ya katılmayı düşünmeden önce diğer rakipleri karşısında ne durumda olduğunu görmemiz gerekiyor. Arizona'daki yarışlar Michael'ın gelecekte atacağı adımlar açısından belirleyici olacak" dedi.

Michael Phelps, Londra'da 4 altın - 2 gümüş madalya kazanarak olimpiyat oyunları tarihinin en çok madalya alan sporcusu unvanını eline geçirmişti.

Phelps'in 18'i altın 22 olimpiyat madalyası bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler