SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nike Zoom Vaporfly %4'ün yeni rengini satışa çıkardı

Nike, dünyanın en hızlı koşu ayakkabısı Nike Zoom Vaporfly %4’ün obsidisyen/metalik rengini koşuseverlerin beğenisine sunuyor.

Nike; 2017 senesinde gerçekleşen maratonlardaki derecelerle de desteklenen dünyanın en hızlı koşu ayakkabısı Nike Zoom Vaporfly %4’ün yeni rengini tanıttı. Obsidiyen/Metalik renkle koşuseverlerin beğenisine sunulan yeni Nike Zoom Vaporfly %4, 19 Nisan’dan itibaren Avrupa’da nike.com üzerinden satışa çıkacak.

Breaking2 ile bağlantılı olarak yaratılan Nike Zoom Vaporfly %4 dünyanın en hızlı maraton koşucularının en iyi performanslarında koşmalarını sağlamak amacıyla tasarlandı. İçerisinde ultra hafif, yumuşak ve %85’e varan enerji dönüşü sağlama kapasitesine sahip Nike ZoomX köpük ve tabana tam boy yerleştirilmiş itiş gücü hissi vermek için sertliği artıran, kavisli karbon elyaf plaka bulunuyor. Bu özellikler bir arada, Nike’ın önceki en hızlı düz koşu ayakkabılarına kıyasla, koşu ekonomisinde ortalama yüzde 4’lük bir iyileşme sağlıyor.

Nike Zoom Vaporfly %4, 11 Nisan’da Kuzey Amerika, Çin ve Japonya’daki mağazalarda, 19 Nisan’dan itibaren Avrupa’daki mağazalarda ve nike.com üzerinden satışa çıkacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler