SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

10. P+M Tur Pazar günü gerçekleşiyor

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl klasik otomobil sevenleri bir araya topladığı P+M Tur’un 10. su 8 Nisan Pazar günü gerçekleşiyor.

Geleneksel hale gelen P+M Tur, yarış sezonu açılmadan, katılımcılara moral ve antrenman imkanı sunmasının yanı sıra, keyifli anlara ev sahipliği de yaparak her yıl gelişen bir organizasyon olmaya devam ediyor.

Bu yılki organizasyonda 1950 ler, 60 lar ve 70 lere ait klasik otomobiller ile pilot ve copilotları, Suadiye Hotel’de özel olarak kendilere ayrılmış alandan start alacaklar. Molla Fenari Köyü’nün doğal ortamına kadar uzanan 120 kilometrelik zorlu parkurda hem Pergel Grup Ekibi, hem de klasik otomobil camiasının sevilen isimleri araçlarının ahenkli ve nostaljik ruhunu yaşatacaklar.

Genç ve başarılı yarışçılardan oluşan P+M Team ekibinin kendilerinden sonra gelen nesillere de klasik otomobil sevgisini aşılamak amacı çerçevesinde ve Nisan ayının Güçlü Türkiye’nin geleceği çocuklar için özel bir ay olması sebebiyle bu yılki P+M Tur’da küçük misafirlere de özel programlar hazırlandı. 2013 yılı Akbank Sanat Birincilik ödülünün sahibi sanatçı Kıvılcım Harika Seydim liderliğinde kurulacak resim ve sanat atölyesinde çocuklar çeşitli faaliyetlerle keyifli zaman geçirecekler.

Pergel Grup Yönetim Danışmanı Ebru Evman, P+M Tur ile ilgili olarak; “Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team ulusal ve uluslararası yarışlardaki birçok önemli derecelerine ilaveten klasik manada bir şirket yarış ekibinin çok ötesinde bir oluşum. Tur etaplarının dizaynı, kontrolü, kutlama sistematiği, misafir ekiplerin dahiliyetinin sağlanması gibi birçok konu Klasik Otomobil Kulübü’nün de desteği ile ayrıntılı bir mekanizmaya oturtulmuş durumda…Klasik otomobil ruhunu ve sevgisini genç nesillere aktarmak misyonunu da taşıyan P+M Tur’un startına Pazar sabahı tüm İstanbulluları bekliyoruz” dedi.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler